Actrița Tania Popa împlinește 50 de ani pe 19 ianuarie. De-a lungul timpului a suferit două comoții cerebrale

Author: Cristina Mocanu

Tania Popa

Sursa: https://www.facebook.com/TaniaPopaOfficial

Cunoscuta actriță Tania Popa împlinește vârsta de 50 de ani.

Tania Popa s-a născut în Republica Moldova și a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe de teatru și film.

Aceasta împlinește 50 de ani pe 19 ianuarie.

Tania Popa sărbătorește a 50-a aniversare

Este una dintre cele mai iubite actrițe de film și teatru, iar pe data de 19 ianuarie împlinește frumoasa vârstă de 50 de ani. Tania Popa, căci despre ea este vorba, s-a născut pe data de 19 ianuarie 1973 în Căușeni, Republica Moldova.

Numele său real este Tatiana Popa, dar este alintată de apropiați Tania şi așa i-a rămas şi numele de scenă.

Grație talentului său deosebit, Tania a fost premiată în 2004 cu distincția de Ordinul Meritul Cultural, din cadrul categoriei D, Arta Spectacolului.

Citește și: Michelle Obama, de la o copilărie plină de lipsuri la o carieră de succes. Fosta primă doamnă a Americii împlinește 59 de ani

Aceasta a învățat foarte bine încât părinții ei nu s-au stresat în ceea ce o privește: „Ai mei cred că nici nu știau în ce clasă sunt.

Eu am fost un copil foarte independent, nu aveam nevoie de nimic și orice ar fi decis ei, nu conta. În urma unui accident de când eram foarte mică, medicii le-au interzis să mă enerveze în orice fel.”

Cine este de fapt Tania Popa

Pe lângă rolurile jucate, Tania Popa i-a cucerit pe mulți și cu aparițiile ei din diverse emisiuni de televiziune, dar nimeni nu știe suferințele prin care a trecut de-a lungul timpului.

 A avut o copilărie foarte grea, iar în fragedă pruncie a suferit două comoții cerebrale, una la nouă luni și una la trei ani, care i-au afectat sistemul nervos. Din cauza furiei și a stresului, a ajuns să sufere și de psoriazis.

Citește și: Urlete de durere la căpătâiul lui Marius, tânărul mort în explozia de la Călimănești. Ți se rupe sufletul!

“La 9 luni, nașul meu, care avea 2 metri, m-a scăpat. A fost prima mea comoție cerebrală. Mama spunea că s-a auzit ca o vază care s-a spart pe ciment. Și la 3 ani am căzut într-o pădure, pe un cuib de viespi. M-au ciupit și am stat în comă 3 luni. Nu exista milimetru pe corpul meu fără rană.”, a declarat actrița.

Aceasta s-a căsătorit pentru prima oară când avea doar 18 ani, dar mariajul s-a încheiat rapid, după ce bărbatul a intrat în grupul lui Gregorian Bivolaru. A urmat o nouă căsnicie, din care a venit pe lume fiica ei, Daria. Actrița a dezvălui că: „Terminase liceul militar. Nu mi-am dorit căsnicie, nu mi-am dorit relație. Aveam 25 de ani și îmi doream enorm copil. Ne-am căsătorit și am divorțat enorm de repede, nu era ce trebuie. Nu am vrut nici pensie alimentară pentru Daria. A fost un divorț foarte urât. A făcut niște ilegalități, a ajuns la pușcărie. Am fost foarte calomniată, se spuneau lucruri foarte urâte despre mine. A fost o greșeală imensă, să duc copilul la pușcărie.”

Citește și: Cine este soțul Marei Bănică și de ce nu își dorește să se afișeze în public alături de ea: „Eu nu sunt soțul Marei Bănică”

În prezent, Tatiana este căsătorită cu Veaceslav Damian, împreună cu care are un fiu, Slavic Damian. 

Actrita Tania Popa isi creeaza singura tinutele: “Designul vestimentar este viata mea” VIDEO

Deși pe Tania și soțul ei îi despart 11 ani, aceștia trăiesc o dragoste intensă: „Bărbati-miu este cu 11 ani mai mic decât mine. Am jurat că nu mă voi căsători niciodată cu un basarabean, și al treilea, care a fost și bun, este basarabean.

Ne-am căsătorit după o săptămână de când ne-am cunoscut, nu m-a cerut de soție.” a declarat aceasta.

Sursă: viva.ro