Fikret ia o decizie dureroasă! Aflați cum va reacționa Zuleyha și ce se va întâmpla in familia Yaman, astăzi, într-un nou episod dramatic din serialul Mă numesc Zuleyha, de la ora 20:00, la Kanal D!

,

Fikret îi mărturisește frumoasei Zuleyha sentimentele lui și îi transmite ce decizie radicală a luat. 


In articol:

Frumoasa Zuleyha va trece prin noi momente dificile și situații pline de neprevăzut în episodul din această seară, din serialul Mă numesc Zuleyha, de la ora 20:00, la Kanal D. După ce această a fost răpită de fiul boierului Colak, Mehmet are de gând să o protejeze mult mai atent pe viitoarea lui soție și decide să îi fie cât mai mult în alături.

În vreme ce Fikret va fierbe de gelozie si in cele din urma va lua o decizie radicala. 

Ce se întâmplă astăzi în serialul Mă numesc Zuleyha: Fikret ia o decizie dureroasă

Zuleyha se apropie din nou de Mehmet, în ciuda suspiciunilor ei în ceea ce privește amestecului acestuia în uciderea lui Fekeli. Fapt ce îl va înfuria peste măsură pe Fikret, care va decide să meargă în față frumoasei Zuleyha și să îi dezvăluie adevăratele sentimente pentru ea.

Tânărul îi mărturisește că o iubește de multă vreme în tăcere și că și-ar fi dorit enorm să îi fie el alături și nu Mehmet. Acesta va încerca din nou să o determine pe Zuleyha să înțeleagă adevăratele intențîi ale intrusului Mehmet. Însă tânăra Zuleyha îi va da de înțeles că nu are de gând să renunțe la relația lor și mai mult decât atât va acceptă să se mărite cu el.

Dărâmat de durere și gelozie, Fikret decide să se îndepărteze de femeia iubita, în ciuda suferinței uriașe și să îi lase cale liberă rivalului Mehmet. Astfel, Fikret decide să plece departe de Cucurova și de toate tristețile trăite acolo și să lase totul în urmă, chiar și pe Zuleyha pe care o iubește mai presus de orice.

Citeste si: Fikret din serialul Mă numesc Zuleyha, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor Furkan Palali atunci când nu se află pe platourile de filmare!

Citeste si: Ea este și va rămâne mereu cea mai iubită femeie din viața fermecătorului Fikret din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată pe cine adoră celebrul actor Furkan Palali!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Adevăratul motiv pentru care superba actriță Selin Genç a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Gulten! Iată de ce s-a retras în sezonul 4!

Raluca Turcan face calcule despre pensiile speciale: Presupun o cheltuială de 109 milioane de lei pe lună, undeva la 1,3 miliarde de lei pe an, impactul nu e ma

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cine este și câți ani are boierul Haşmet Çolak din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cum arăta celebrul actor Altan Gördüm pe vremea când era încă soțul renumitei actrițe Vahide...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies