Fericire supremă în familia celebrului Murat Yıldırım, eroul serialului Ramo! „În sfârșit s-a născut fiica noastră! Suntem foarte fericiți” Iată ce prenume superb au ales actorii Murat Yıldırım și İman Elbani pentru fetița lor!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 ian 2024, 20:00

Momente de fericire supremă pentru actorii Murat Yıldırım și İman Elbani! Cei doi actori au devenit părinți și sunt în al nouălea cer!

Murat Yıldırım (42 de ani) și soția lui, İman Elbani (39 de ani), se numără printre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia, atât datorită talentului lor uriaș, cât și datorită faptului că formează unul dintre cele mai frumoase cupluri. În luna august cei doi actori au anunțat oficial că vor deveni părinții unei fetițe, iar de curând presă turcă a scris că superba actriță a adus pe lume primul lor copil și sunt extrem de fericiți că li s-a îndeplinit marele vis. 

Fericire supremă în familia celebrului Murat Yıldırım, eroul serialului Ramo! „În sfârșit s-a născut fiica noastră! Suntem foarte fericiți”

Publicul din România l-a cunoscut pe talentatul actor Murat Yıldırım, încă din anul 2011, când a dat viață personajului principal, Demir, în serialul ASI-Împotriva destinului, în care a jucat alături de celebra actrița Tuba Büyüküstün, iar apoi a revenit la Kanal D în producția Dragoste și ura, în care a avut-o drept partenera pe renumită actrița Nurgul Yesilcay, iar anul acesta, Murat a jucat în serialul Ramo, care de asemenea i-a adus un mare

succes. 

Citeste si: Veste mare despre faimosul cuplu Murat Yıldırım-Iman Elbani! Minunea mult așteptată de cei doi actori s-a produs! Iată ce s-a întâmplat în culisele familiei Yıldırım!

Dincolo de viața profesională, Murat Yıldırım este un bărbat fericit și împlinit alături de soția lui İman Elbani. Cei doi actori s-au căsătorit în anul 2016 și de atunci formează unul dintre cele mai reușite și longevive cupluri din Turcia.

Anul acesta, în luna august, presă turcă a anunțat că cei doi soți vor deveni părinți pentru prima dată și așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a fetiței lor. Deși inițial Murat și Iman au preferat să păstreze discreția și chiar să țină în secret sarcina, în cele din urmă cei doi actori au confirmat că vor avea o fetiță peste câteva luni. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Lunile au trecut rapid iar pe data de 8 octombrie, superba actriță İman Elbani a adus pe lume o fetiță sănătoasă, care le-a umplut inimile de fericire. Cei doi părinți au decis că fiica lor să poarte prenumele Miray. 

Celebrul actor Murat Yıldırım a făcut marele anunț pe contul lui de socializare, unde a vrut să le împărtășească și fanilor lui minunată veste și totodată să le mulțumească tuturor celor care s-au rugat pentru binele lui și al familiei sale. 

„Vă mulțumesc foarte mult tuturor! V-ați rugat de foarte mult timp, ați transmis gândurile bune și în cele din urmă a venit pe lume fiica noastră Miray. Suntem foarte fericiți!”, a scris Murat Yıldırım, pe Instagram.

Citeste si: La mulți ani, Murat Yıldırım! Cum a fost surprins protagonistul serialului Ramo, de ziua lui de naștere! Iată ce surprinză i-a pregătit superba lui soție, Iman Elbani!

 


Crește suspansul la ”Insula de 1 milion”. Liviu a fost ales la ruletă, fiind nevoit să trimită la joc patru concurenți. Iată pe cine a trimis Liviu la probă în ediția de duminică, 19 mai!