Fatih este pregătit să o ceară în căsătorie pe Gorkem. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 14 mai 2024, 10:57

Fatih este pregătit să o ceară în căsătorie pe Gorkem

Sursa: Captură YouTube

Episodul 51 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D marți, 14 mai 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “O dragoste” va fi difuzat de marți și miercuri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în episodul de azi:

Ce se întâmplă în episodul 51 al serialului “O dragoste”?

Episodul 51 al serialului „O dragoste” aduce în atenția telespectatorilor o nouă poveste de dragoste fascinantă pentru personaje. Pembe este pregătită să facă tot ce este necesar pentru ca fiul ei, Fatih, să se căsătorească și să își găsească sufletul pereche, astfel îl duce la Gorkem acasă, sub pretextul că mama acesteia este bolnavă,

însă cele două femei discutaseră tot planul înainte.

Între Fatih și Gorkem a fost dragoste la prima vedere, iar toți cei din încăpere își puteau da seama de conexiunea electrizantă pe care aceștia o aveau. Ziua următoare, Gorkem află tot mai multe detalii despre bărbatul pe care l-a întâlnit ieri, printre care și numele lui de familie, Unal, ce o face să realizeze că bărbatul este rudă cu Omer. 

Deși Fatih și-a dat seama că o place pe Gorkem, acestuia îi este rușine să facă primul pas, motiv pentru care Pembe îl încurajează să o sune pe fată și să o cheme în oraș, acolo unde bărbatul se îndrăgostește de energia ei. Omer află de întâlnirea dintre cei doi și încearcă să o convingă pe Gorkem să renunțe la bărbat, dar aceasta îi spune că aceasta nu este o variantă, deoarece chiar îi place de el și se vede căsătorindu-se cu el, cuvinte ce îl rănesc pe Omar.

Urmărește Video Online subtitrat serialul “O dragoste” pe Kanal D

Postul de televiziune Kanal D încearcă să aducă noi producții care să atragă atenția telespectatorilor, iar serialul „O dragoste” a reușit să facă acest lucru, cu ajutorul poveștii pe care o are, dar și a schimbărilor de situație ce au loc pe parcursul episoadelor.

Doga este personajul principal feminin, ce se îndrăgostește iremediabil de la vârsta de 20 de ani, chiar în perioada în care află că a fost admisă la facultate. Fatih este norocosul ce i-a furat inima fetei, care provine dintr-o familie conservatoare. 

Povestea lor de dragoste înflorește frumos, în special pentru că amândoi simt conexiunea specială pe care o au și se bucură din plin de aceasta, însă totul se va schimba atunci când Doga rămâne însărcinată, iar viața celor doi este dată peste cap.

Această schimbare este una foarte mare, în special pentru familie lui Fatih, ce își dorește ca tradițiile să fie urmate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Citește și: Abdullah ajunge în stare gravă la spital. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Sila Turkoglu, ce o joacă pe Doga, este o tânără și talentată actriță cu vârsta de 24 de ani, este pe cale să devină una dintre cele mai strălucite prezențe din lumea cinematografiei. S-a născut și a crescut în frumosul oraș Izmir, din Turcia, unde și-a petrecut anii de formare și educație. La vârsta majoratului a decis să se mute în inima vibrantului Istanbul pentru a-și continua studiile în domeniul artistic.

Debutul său pe marile ecrane a avut loc în anul 2018, moment care a reprezentat începutul unei călătorii fascinante în universul cinematografic. De atunci, Sila nu a făcut decât să strălucească, interpretând roluri memorabile în numeroase proiecte de succes care au cucerit inimile publicului.

Dogukan Gungor îl joacă pe Fatih, are 27 de ani și s-a născut în inima Turciei, în orașul Ankara, într-o familie modestă care i-a oferit o educație solidă și sprijin pentru a-și urma visul de a deveni actor. Cu susținerea părinților săi, a avut oportunitatea să-și continue studiile și să-și construiască drumul în industria cinematografică. Recent, Dogukan a câștigat aprecierea publicului din România prin interpretarea sa remarcabilă în serialul "Promisiunea", unde a adus la viață personajul Hamit.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!