Kîvîlcîm în fața unor noi provocări! Nu ratați un nou episod din serialul „O dragoste”, de la 20:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În această seară, în noul episod din serialul ”O dragoste”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, Kîvîlcîm va trece prin momente uluitoare, neașteptate.

În vreme ce Omer se zbate între viață și moarte, frumoasă mama a lui Doga este tot mai intens curtată de către Ertugrul, afaceristul care s-a îndrăgostit iremediabil de ea. Mai mult decât atât, Ertugrul va veni în fața frumoasei Kîvîlcîm cu o propunere inedita, care o va bulversa pe aceasta.

Kîvîlcîm în fața unor noi provocări

Citește și: Bekir schimbă viața lui Omer. În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”

Situația se schimbă însă, atunci când Kîvilcim va afla despre situația gravă în care se află Omer și trebuie să afle ce s-a întâmplat cu bărbatul iubit. În familia Unal tensiunile ating cote alarmante atunci când în spitalul la care este internat Omer, își va face apariția Alev. Mai

mult decât atât, Abdullah o va anunța pe frumoasa lui iubita că Pembe nu îi va acorda divorțul. Abdullah îi face o promisiune iubitei sale însă, la scurt timp, lucrurile vor deveni mai mult decât tensionate între toți cei implicați în această situație.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Cum va reacționa Kîvîlcîm atunci când ajunge față în față cu Omer și, ce va face Alev atunci când află că Pembe nu îi acordă divorțul lui Abdullah, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.

Citește și: Kîvîlcîm suferă din cauza lui Omer! Nu ratați un nou episod din serialul „O dragoste” din această seară, de la 20:00, la Kanal D

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!