Kîvîlcîm suferă din cauza lui Omer! Nu ratați un nou episod din serialul „O dragoste” din această seară, de la 20:00, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 17 apr 2024, 18:58

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”O dragoste”, situațiile dramatice ce se vor derula între protagoniștii îndrăgitei producții continuă să atragă privitorul, odată cu difuzarea noului episod, la Kanal D.

Cu toate că Doga a încercat din răsputeri ca Fatih să o urască, și astfel să renunțe la ea, bărbatul își dorește, în continuare, să formeze o familie alături de femeia de care este îndrăgostit.

Citește și: Fatih, “îngenunchiat” de Doga! În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D

Kîvîlcîm suferă din cauza lui Omer

Cu inima frântă, după mărturisirea femeii iubite, că l-ar fi trădat, Fatih este dispus să lase deoparte trecutul dureros, în care amândoi au greșit unul față de celălalt și să rămână împreună.

Citește și: Evrim Alasya din serialul „O dragoste”, apariție emoționantă alături de cea mai iubită persoană din viața sa! Iată cum arată bunica renumitei actrițe

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Kîvîlcîm nu își revine după mărturisirea făcută de Omer, că s-a îndrăgostit de o altă femeie, însă nu știe ce drama uluitoare ascunde bărbatul. Alev însă, nu crede nimic din cele spuse de Omer și încearcă să afle ce ascunde bărbatul de sora sa.

Nursema are parte de un șoc atunci când este concediată de la locul de muncă. Convinsă că tatăl său se află în spatele acestei situații dramatice, Nursema ii cere acestuia să nu se mai amestece în viața sa.

Cum va reacționa Omer atunci când află că Erdugrul urmează să aibă o întâlnire cu Kîvîlcîm și, ce anume va face acesta pentru a o convinge pe iubita lui soție să renunțe la el, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!