Fatih, “îngenunchiat” de Doga! În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D

Author: Diana Tilă
Actualizat: 16 apr 2024, 16:33
Foto(7)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “O dragoste”.

Noi întâmplări dramatice continuă să se succeadă cu repeziciune astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D.

Citește și: Ce studii are Doğukan Güngör, protagonistul serialului „O dragoste”! Iată ce ascensiune spectaculoasă a avut carismaticul actor 

Fatih, “îngenunchiat” de Doga

Doga nu reușește să se acomodeze în casa familiei Unal, și încearcă, discret, să facă demersuri pentru a se separa definitiv de fostul său soț.

Mai mult, Doga vrea să redeschidă procesul pentru custodia fiicei sale, iar acum trebuie să strângă dovezi care să-l incrimineze pe Fatih.

În viața Nursemei lucrurile nu merg deloc așa cum se aștepta, atunci când s-a căsătorit cu Umut. Bărbatul este tot mai înverșunat în a nu mai permite familiei Unal să îi ajute, din punct de vedere financiar, iar Nursema suferă din cauza atitudinii soțului său.

Mai mult, Umut va dezvălui familiei Unal secretul pe care îl ascunde soția sa de aceștia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Kîvîlcîm este tot mai îngrijorată de starea lui Omer care dă semne că nu se simte prea bine și încearcă să îl determine pe acesta să îi dezvăluie ce anume se petrece în viața sa.

Citește și: Cine este și câți ani are Gizem Yanık, actrița care joacă rolul Mihri, fiica omului de afaceri Ertuğrul din serialul „O dragoste”! Iată cum a fost surprinsă alături de colegii săi pe platourile de filmare

Ce reacție va avea Doga atunci când Fatih îi va cere un lucru inedit soției sale și, ce veste teribilă află Kîvîlcîm de la Omer, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.