Există tratamente naturiste eficiente pentru glaucom?

,
Există tratamente naturiste eficiente pentru glaucom?
Există tratamente naturiste eficiente pentru glaucom?

Glaucomul afectează 1,86% din populația cu vârsta de peste 40 de ani, iar până în 2021 una din 25 de persoane din acest grup de vârstă va suferi de glaucom.

Aproximativ 50% dintre persoanele care au această afecțiune nu au fost diagnosticate. Lăsat netratat, glaucomul poate provoca orbirea. Află ce tratamente naturiste pot fi utile pentru glaucom, susținând terapia clasică.

Tratamentul obișnuit pentru glaucom se focalizează asupra simptomelor cauzate de tensiunea intraoculară crescută, dar nu tratează mereu cauza principală. Medicamentele prescrise reduc producția de fluide prin stimularea drenajului, diminuând astfel presiunea de la nivelul ochilor. Potrivit joybileefarm.com poți evita efectele secundare ale medicamentelor apelând la variante utile de tratamente naturiste pentru glaucom.

Deși în prezent se sugerează că glaucomul este legat de înaintarea în vârstă și de moștenirea genetică, oftalmologii nu au determinat în mod clar cauza. Tratarea glaucomului cu beta-blocante sau prostaglandine poate încetini evoluția bolii, dar există și cazuri în care glaucomul apare în condițiile unei tensiuni intraoculare normale.

Când se întâmplă acest lucru nervul retinei nu obține suficienți nutrienți, fie din cauza unui meniu deficitar sau ca urmare a unei problem de circulație a sângelui. Cercetările realizate au indicat că stresul oxidativ și inflamațiile pot influența negativ sănătatea oculară și au un rol central în manifestarea glaucomului.

Afla aici ce tratamente naturiste functioneaza pentru a trata glaucomul.

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bilanț coronavirus 5 martie 2021: București intră în scenariul roșu! Număr uriaș de cazuri noi și de decese

Senatorul PSD Robert Cazanciuc îi critică pe parlamentarii puterii: Bugetul din acest an a trecut în aplauzele neputinţei

Clasament Survivor România. Cine sunt cei mai buni concurenți de la Faimoși și Războinici? Surprize pe bandă rulantă

Mobilizare impresionantă pentru Nicolae, băiatul umilit de învățătoare după ce i-a oferit un mărțișor „urât”

Rezultate Loto 6 din 49 joi, 4 martie 2021. Numerele extrase astăzi - Joker, Noroc LIVE

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies