Exclusiv! Raluca Bădulescu spune în premieră de la ce designeri celebri nu s-ar îmbraca niciodată și cum reușește să facă față comentariilor răutăcioase de pe rețelele de socializare

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 03 ian 2022, 16:42

Ce piese vestimentare nu ar purta miciodata Raluca Badulescu

Sursa: Instagram

Raluca Badulescu a dezvaluit intr-un interviu exclusiv pe cine ar imbraca in calitate de stilist si ce piese vestimentare nu ar purta niciodata.

Ți-ar plăcea să fi designer-ul uneia dintre celebritățile din străinătate? Al cui?

RALUCA BĂDULESCU:  Îmi plac la nebunie Kanye West, Megan Thee Stallion, Cardi B îmi place mult, dar nu-mi place numai mie, le place tuturor designerilor mari. Am văzut la Fashion Week de la Paris că a purtat colecțiile tuturor designerilor. De la Thierry Mugler, care este super exclusivist în alegerea vedetelor, pâna la Elsa Schiaparelli, care după părerea mea, este cea mai exclusivistă casă de modă vreodată.

Atâta timp cât Schiaparelli a ales să o îmbrace pe Cardi B (este un subiect foarte discutat de către fashioniști, unii o plac, unii nu o plac) e același fenomen ca și Kim Kardashian. Dar atât timp cât Elsa Schiaparelli și Thierry Mugler aleg să o îmbrace pe Cardi B, este ceva serios cu Cardi B. Și mie mi-ar face plăcere să o îmbrac pe Cardi B dacă aș fi designer.
Nu am însă talentul acesta să fiu designer. Poate Alexandru Raicu să o îmbrace pe Cardi B, pentru că Alexandru Raicu mă îmbracă pe mine, el se ocupă de stylingul meu. Noi suntem o echipă dream team și ne-ar face plăcere, împreună, dacă am putea, sa-i imbracam pe Kanye West, Megan Thee Stallion, Cardi B.

Citeste si: Maurice Munteanu, schimbare dramatică de look! Juratul Bravo, ai stil! Celebrities și-a dat barba jos și a slabit enorm. Cum arată acum fashion editorul

Raluca Badulescu, juratul Bravo, ai stil! Celebrities: "Stau cate 4-5 ore pe zi pe social media

Cât timp petreci pe social media?

RALUCA BĂDULESCU:  Pentru că eu nu sunt chiar parte din generatia Z, nu petrec atât de mult timp pe social media cât ar trebui să petreacă un influencer.

Dar, în principiu, în zilele libere tot stau câte 4-5 ore pe zi, dar cred că ăsta este totuși un număr de ore destul de acceptabil. Însă urmăresc toate conturile de social media ale vedetelor din străinătate, caselor de modă, influencerilor internaționali, urmăresc și foarte multe conturi de social media din România...

Cum răspunzi comentariilor răutăcioase de pe rețelele de socializare?

RALUCA BĂDULESCU:   Uneori mai intru în dialog cu anumite persoane care au lăsat comentarii răutăcioase, asta doar in cazurile in care acestea sunt in limita bunului simt.  Am simțit nevoia să le explic, au înțeles, au fost foarte receptivi și am văzut cum li s-a schimbat părea. Nu poți sa schimbi perceptia percepția tuturor. Nici nu șterg comentariile răutăcioase. Și constat că este un număr mic de comentarii răutăcioase, lucrul acesta mă bucură. 

Nici puii de căței nu sunt preferați de toată lumea, acum să mă ierte Dumnezeu, nu are cum să ma placă toată lumea. De unde rezultă că nu știu dacă sunt eu această războinică a luminii care voi fi în stare să schimb lumea, să mă placă toți și să zică „Vai, bravo! Ești splendidă, ești superbă, ne-am uitat la tine ca la un soare, bine că ai deschis tu gura azi că ne-ai înseninat ziua.” Rezumand, sunt omul dialogului, dar sunt, de asemenea, realista si imi dau seama ca e firesc ca oamenii sa isi exprime parerile. Sunt pentru mesaje civilizate, orice poate fi clarificat daca ne respectam unii pe ceilalti si transmitem mesajele in consecinta.

Raluca Badulescu de la Bravo, ai stil! Celebrities nu ar purta niciodata piese de la casele de moda Balenciaga sau Bottega Venetta

Cum faci față stresului din viața de zi cu zi?

RALUCA BĂDULESCU:   Nu există stres în viața mea de zi cu zi aproape niciodată, pentru ca la munca eu ma simt fericita. Noi, la Kanal D, la filmarile pentru "Bravo, ai stil!”suntem practic acasă, formam chiar o familie și este cea mai frumoasa energie din lumea asta. Tot ce se întâmplă în jurul nostru este în fiecare minut o binecuvântare. Sinceră să fiu, când se sting luminile și trebuie să plecăm acasă, atunci începe stresul )  Ba a venit întreținerea, ba sunt probleme cu cățeii, cu pisicuțele, a zis ceva copilul, s-a întâmplat ceva, asta este viața. Ce trăim aici, la Kanal D este o minune, fiecare clipă este o binecuvântare. Când pun mâna pe telefon și văd că e de plătit nu știu ce, e de făcut nu știu ce, mâine trebuie să te duci nu știu unde etc., încep să mă agit rău de tot. Eu aș vrea să trăiesc în permanență într-o filmare, să vin în fiecare zi la Kanal D de dimineață până seara, aș fi cea mai fericită din lumea asta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Raluca Badulescu, jurat Bravo, ai stil! Celebrities: "Eu place ultima de la filmari"

RALUCA BĂDULESCU:  Cel mai mult. Cea mai mare bucurie a mea este „Bravo ai stil!”, sunt într-o altă lume, într-o lume superbă. În primul rând eu plec acasă după trei ore de la terminarea filmărilor, lege, eu rămân ultima, mai rămân acolo, mai postez una, alta.

Ți-ai dori să colaborezi cu vreun designer străin? Care ar fi acela?

RALUCA BĂDULESCU:  Sunt fan recunoscut si declarat Versace. Îmi plac la nebunie Dolce & Gabbana și marele meu favorit, Fausto Puglisi, care acum este designer pentru Roberto Cavalli. Vă dați seama că nu pot decât să sper așa ceva și în măsura posibilităților să ne achiziționăm piese de la Dolce & Gabbana, Versace și de la Roberto Cavalli, pentru care acum lucrează Fausto Puglisi. Și înainte eram fan Fausto Puglisi și am multe piese de la casa lui de modă. Aceștia ar fi marii mei favoriți.

Citeste si: Raluca Bădulescu, farsă de zile mari la Bravo, ai stil! Celebrities. Vedeta, scoasă din minți de colegii de platou

De ce iti place Jeremy Scott?

RALUCA BĂDULESCU:   Mie nu-mi place la fel de mult Jeremy Scott. Deși este un kitsch împins la extrem, tot ce face Jeremy Scott nu are măreția pe care o regăsesc în piesele pe care le fac Versace și Fausto Puglisi. Acum mi-am dat seama, toți cei care îmi plac sunt italieni, Fausto Puglisi, Donattela Versace, Gianni Versace, Domenico Dolce și Stefano Gabbana. Cred că ceva din măreția aia a Imperiului Roman se regăsește în colecțiile lor, au ceva grandios. Toate colecțiile și toate piesele pe care le au în colecții au mai mult decât un kitsch, mai mult decât o strălucire, mai mult decât 700 de cristale puse la un loc și decât o aglomerare de obiecte care toate duc într-un kitsch controlat, au ceva măreț. De aceea,  Jeremy Scott, Moschino, îmi plac, dar nu sunt genul acela de piese pe care eu aș da banii. La polul opus se situează piesele pe care nu dau banii niciodată, piese care nu mi se potrivesc, piese în jurul cărora s-a creat o isterie mondială, cum sunt cele de la Balenciaga, Amina Muaddi, The Attico și Bottega Veneta. Case de modă în jurul cărora s-a creat o adevărată isterie, toate fashionistele doresc să poarte aceste piese, toate fashionistele cheltuiesc averi pe aceste piese, neînțelegând direcția în care se îndreaptă aceste case de modă. Piese care sunt de calitate excepțională, dar care se potrivesc anumitor tipologii. Iar dacă nu te încadrezi în acea tipologie și nu știi să porți genul acela de trend, mai bine te abții. Nu trebuie să le porți doar de dragul brand-ului. Dacă știi să le porți, dacă ai elemente în garderobă cu care știi să le combini și dacă le simți cu sufletul că sunt ale tale, le porți. Eu cu sufletul simt Versace, Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana.

Ți-ar plăcea să fi designer-ul uneia dintre celebritățile din străinătate? Al cui?

RALUCA BĂDULESCU:  Îmi plac la nebunie Kanye West, Megan Thee Stallion, Cardi B îmi place mult, dar nu-mi place numai mie, le place tuturor designerilor mari. Am văzut la Fashion Week de la Paris că a purtat colecțiile tuturor designerilor. De la Thierry Mugler, care este super exclusivist în alegerea vedetelor, pâna la Elsa Schiaparelli, care după părerea mea, este cea mai exclusivistă casă de modă vreodată. Atâta timp cât Schiaparelli a ales să o îmbrace pe Cardi B (este un subiect foarte discutat de către fashioniști, unii o plac, unii nu o plac) e același fenomen ca și Kim Kardashian. Dar atât timp cât Elsa Schiaparelli și Thierry Mugler aleg să o îmbrace pe Cardi B, este ceva serios cu Cardi B. Și mie mi-ar face plăcere să o îmbrac pe Cardi B dacă aș fi designer. Nu am însă talentul acesta să fiu designer. Poate Alexandru Raicu să o îmbrace pe Cardi B, pentru că Alexandru Raicu mă îmbracă pe mine, el se ocupă de stylingul meu. Noi suntem o echipă dream team și ne-ar face plăcere, împreună, dacă am putea, sa-i imbracam pe Kanye West, Megan Thee Stallion, Cardi B. 

Ce persoană/personalitate te-a inspirat de-a lungul timpului?

RALUCA BĂDULESCU:  Categoric Madonna și Cher, că tot am amintit mai devreme de ele. Mi-ar plăcea să fac un pictorial, foarte mult mi-ar plăcea să fac un "makeover". Aș fi vrut să  fac într-o gală „Bravo, ai stil!”, dar încă nu avem piesele vestimentare necesare. Mi-ar plăcea să reușesc să reproduc vreodată un look iconic al Madonnei, să reproduc un look iconic al lui Cher. Cred că cel mai mult m-au inspirat Madonna și Cher. Îmi plac foarte multe vedete și mă inspiră. Eu cred că ar trebui să te inspiri de la tot ce vezi, tot ce citești, tot ce asimilezi, filme, muzică, teatru etc. Stilul se bazează pe o experiență pe care ai căpătat-o de-a lungul anilor. Chiar și întâlnirea cu tine este inspirațională, pentru că am văzut ceva în tine care la un moment dat a avut o reverberație undeva, s-a produs un click și sunt sigură că indiferent de fiecare moment și fiecare experiență din viața noastră, într-un fel sau altul  acestea ne inspiră. Dar pentru mine inspiraționale sunt Madonna și Cher, fără discuții.

 Ce nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei?

RALUCA BĂDULESCU:  Nu ar trebui să lipsească clasica rochie neagră, lucrul acesta nu l-am spus eu, l-a spus Coco Channel. Rochie trei sferturi, rochie care poate fi adaptată în funcție de accesoriile pe care le purtăm în oricare moment al zilei. Nu ar trebui să lipsească o pereche de pantofi stiletto negri și nude, de calitate bună. Prin calitate bună nu mă refer la prețuri excesive, mă refer doar la calitate. Nu ar trebui să lipsească un trenci bej sau negru, o cămașă albă, o pereche bună de jeanși, o pereche frumoasă de balerini, o pereche de pantofi sport și o geantă de calitate, nu pe trend. Atențiune! Mie nu îmi plac neapărat piesele pe trend, agreez cumpărăturile smart și piesele timeless pe care le poți purta ani la rând și care le poți asorta. În fiecare an poți să reîmprospătezi garderoba cu 2-3 piese, dar trebuie să ai o bază construită. Pe lângă aceste piese care sunt de bază, poți să aduci 2-3 elemente din trenduri și îți creezi o garderobă perfectă.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!