Maurice Munteanu a votat! Viviana Sposub, cea mai sexy concurentă din istoria celor 7 sezoane Bravo, ai stil! Celebrities

,
Viviana Sposub, prestatie de zile mari la Bravo, ai stil! Celebrities

Maurice Munteanu, fermecat de Viviana Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Maurice Munteanu a lansat o provocare fanilor reality- fashion-ului Bravo, ai stil! Celebrities si anume sa voteze cine este cea mai sexy concurenta.


In articol:

Maurice Munteanu, unul dintre cei mai obiectivi jurați de la Bravo, ai stil! Celebrities, este plăcut impresionat dela ediție la ediție, de la Gala la Gala de Viviana Sposub.

Concurenta l-a fermecat, se poate spune, pe unul dintre cei mai duri jurați cu talentul sau artistic; voce și dans, dar și cu însăși prezenta extrem de atrăgătoare.

Citeste si: Reacție fără precedent la Bravo, ai stil! Celebrities. Maurice Munteanu părăsește platoul plin de nervi: "Nimeni nu l-a scos din emisiune timp de 7 sezoane!

Maurice Munteanu, declaratie in premiera despre Viviana Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities

"Lansam un concurs, o provocare telespectatorilor. Îi rugam să le voteze și să ne spună pe toate canalele, Facebook, Instagram, Youtube, TikTok, unde vor ei, cine este cea mai sexy concurenta din istoria tuturor sezoanelor Bravo, ai stil! Or să zică jurații care este și părerea lor, modesta, umila, dar îi lașam pe ei să decidă. Daca mă întrebați pe mine, cea mai sexy este Sposub Viviana, de exemplu. Vorbesc pe realități. Mi se pare cea mai kinca, pe o glajbeala pe care și eu aș..."

De altfel, și în Gala cu numărul 9, Viviana Sposub a făcut o figura foarte buna din punct de vedere artistic, fiind extrem de apreciata de toți jurații Bravo, ai stil! Celebrities.  Interpretandu-l pe Prince în tot ce tine de show-ul artistic și ținută, Viviana a dat lovitura în Gala atunci când Maurice Munteanu i-a zis că: "Asta înseamnă talent!"

Raluca Badulescu: "Draga, Viviana.

Este cel mai bun moment pe care l-ai făcut până acum de-a lungul întregului sezon. Ai 70 de draci în tine, dansezi perfect. Ai o interpretare în tine. Trăiești fiecare moment. Ești născută pentru scena. Ținută este impecabila. Poți să mergi unde vor mușchii tai. Viviana, tu ai făcut acest număr în platou!"

Viviana Sposub, show total la Bravo, ai stil! Celebrities

Cum i-a cucerit Viviana Sposub pe juratii Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Juratii Bravo, ai stil! Celebrities, fermecati de prestatia Vivianei Sposub

Tibi Clenci: Prince era extravagant, ai propus acea catifea. Este un styling elaborat din punct de vedere stilish. Avea un mister sub acei cârlionți. Momentul a fost foarte bun.

Maurice Munteanu: "N-aș putea să spun că epatezi prin styling, dar aș putea să spun că epatezi printr-o forță incredibila pe care o transmiți. Este vorba de un potențial sau nu. La tine este enorm și trebuie să ai grija ce faci și cu cine faci. Trebuie să nu semeni niciodată cu nimeni. Și să devii obsesiva. Și felicitări!"

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

SPECIAL | Povestea Smarandei Brăescu, femeia fantastică a României

Reacție fără precedent la Bravo, ai stil! Celebrities. Maurice Munteanu părăsește platoul plin de nervi: "Nimeni nu l-a scos din emisiune timp de 7 sezoane!

Începe nebunia - CDC-ul din SUA declară alertă. OMS se reunește de urgență, din cauza virusului variola maimuței

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Petrecere de 5 stele la botezul și cununia civilă a lui Nicole Cherry. Invitații au ”rupt” ringul de dans. Cum a arătat meniul din care s-au înfruptat petrecăreții

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies