Reacție fără precedent la Bravo, ai stil! Celebrities. Maurice Munteanu părăsește platoul plin de nervi: "Nimeni nu l-a scos din emisiune timp de 7 sezoane!

Author: Alice Popescu

Maurice Munteanu, enervat la culme de Anda Adam la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Maurice Munteanu și Anda Adam au o noua runda de replici taioase la Bravo, ai stil! Celebritities.

Gestul lui Maurice Munteanu din ediția de astăzi Bravo, ai stil! Celebrities i-a lașat pe ceilalți jurați și concurente fară cuvinte, mai ales că niciodată fashion editorul nu s-a ridicat în 7 sezoane de pe scaun să părăsească platoul.

De data aceasta, conversația dusa la limita cu Anda Adam i-a pus capac juratului care nu a mai rezistat conflictului și a preferat să iasă din platou.

Citeste si: Maurice Munteanu, scos din minți de Anda Adam. Juratul s-a ridicat de pe scaun: "Cu mine nu-ți merge!" Cu ce l-a înfuriat artista

Maurice Munteanu, reactie fara precedent in platoul Bravo, ai stil! Celebrities

Raluca Badulescu: "De ce le iei personal?"

Anda Adam:"În momentul când trebuie să îmi aleg o ținută și să vin în acest platou, am o problema."

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Maurice Munteanu:" Eu ți-am explicat, ai spus că asculți, dar nu asculți nimic.

Anda Adam: "Explicațiile tale nu sunt coerente!"

Raluca Badulescu: "Nimeni în 7 sezoane nu l-a scos pe Maurice din platou, asta înseamnă că s-a întrecut măsură."

Exclusiv! George Tănase a vrut să știe cât costă rochia de cununie a logodnicei sale, Lorena:

Discutii aprinse intre Maurice Munteanu si Anda Adam la Bravo, ai stil! Celebrities

Conflictul dintre Anda Adam și juratul Maurice Munteanu a izbucnit cu o ediție în urma când cei doi s-au contrazis pe o ținută. Juratul i-a explicat concurentei de ce acel styling nu este deloc potrivit pentru corpul ei, însă Anda Adam și-a susținut ținută până în pânzele albe argumentând că fashion editorul are clar o problema cu ea și de aceea nici ținută de a ei nu este pe gustul lui. Discuția a degenerat intre jurat și concurenta, iar reacțiile au fost pe măsură.

"Tu de fiecare spui ca porti un dialog, dar nu porti, vorbesti intr-una si peste oameni si faci asta constant. Cizmele nu te avantajeaza, rochia nu te avantjeaza din cauza formelor, asta nu e o rochie care se poarta pe tipul asta de forme. Machaiajul nu te avantajeaza. Eu nutrebuie sa demonstrez nimic, eu fac asta prin pictorialele mele. Cu mine nu iti merge, nu sunt concurenta!, i-a spus Maurice Munteanu concurentei.

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies