EXCLUSIV! Împăcare istorică între doi foști concurenți de la Puterea Dragostei: "Am avut plăcerea să văd cum ne-a lăsat Dumnezeu!"

,
Alexandra si Marinescu de la Puterea Dragostei s-au impacat

Doi fosti concurenti de la Puterea Dragostei s-au impacat

Unii dintre cei mai iubiti fosti concurenti de la Puterea Dragostei, au facut pace, in sfarsit si au reusit sa stea fata in fata intr-un platou de televiziune.


In articol:

Este vorba despre nimeni altul decât Marinescu care a făcut pace cu cea cu care se avea că șoarecele și pisica în competiția matrimoniala Puterea Dragostei și anume Alexandra. Cei doi au reușit să stea câteva zeci de minute împreună într-un studio TV și să vorbească despre trecutul comun care i-a legat până acum desi nu și-au dorit prea mult acest lucru: "În apa, în Marea Caraibelor, am avut placerea să mă joc cu Alexandra.

Da, am fost cu sutien, ne-am luat la alergat, ne-am dat cu nisipi..."

Alexandra: "Ne-am tachinat, îmi doream să fie alta persoana alaturi de mine. N-a fost nimic special pentru mine. Nu am ținut minte acel moment."

"Se înroșise foarte tare, pielea ei era roșie și am dat-o cu crema." a declarat Marinescu, in exclusivitate pentru emisiunea online WOWnews

Impacare instorica intre doi concurenti Puterea Dragostei

Doi fosti concurenti de la Puterea Dragostei s-au impacat

[Sursa foto: Instagram]

Marinescu si Alexandra, pentru prima data impreuna

Citeste si: EXCLUSIV! Iolanda, primele dezvaluiri din culisele de la Casa Iubirii: "L-am cunoscut și nu mi-a mai plăcut!"

Alexandra: "Nu era vorba că se putea interpreta. Eu eram foarte supărată în perioada aia. Eu voiam să plec acasă. Vorbisem cu cei din staff și nu am mai putut să plec că a fost vorba de Dominicana.

Nu eram certata cu Codruț atunci, dar nu avea ce să se interpreteze. Eu nu aș putea să mă apropii de Marinescu vreodată. Sunt niste glume pe care doar el le înțelege. El are o placere să mă împungă mereu."

Marinescu: "Nu contează ce vede Măria. Este superba, Alexandra...Am fost răutăcios, într-adevăr. Și tu arați mult mai bine acum. Când am văzut-o prima data, am întrebat-o daca îi place cum m-am făcut."

Marinescu si Alexandra sunt ca soarecele si pisica

Citeste si: Exclusiv! Flavius, despre experiența care i-a schimbat viața în urma cu 5 ani. Fostul concurent a ajuns deja în India: "Am făcut doi pasi, dar eram leoarca!"

Alexandra: "N-aș putea rezista o secunda cu Marinescu. E vorba de părerea pe care mi-am făcut-o despre el. Nu aș putea spune. Nu am o părere prea buna despre el. Este o persoana aroganta, mincinoasa."

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cătălin este concurentul care a fost eliminat din „Casa iubirii”. Grațiela a fost salvată de votul lui Radu

Ce muzică ascultă Ciucă și care este echipa sa preferată la fotbal

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Cum a apărut Simina Loica la meciul dintre cei doi bărbați din viața ei! Fosta sotie a lui Zănoagă a stat chiar lângă ring

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies