Cum arată fetița lui Taner Olmez, starul din "Doctorul minune"! Imaginea cu actorul și fiica lui, Zeynep, a strâns peste 100.000 de like-uri! FOTO

,
Taner Olmez in "Doctorul minune"

Taner Olmez, interpretându-l pe Ali, în "Doctorul minune"

[Sursa foto: Kanal D]

Actorul Taner Olmez este un tătic foarte fericit. Recent, starul din "Doctorul minune" a făcut o poză cu fiica lui, pe care a urcat-o pe contul de Instagram.


In articol:

Făcută pe 23 aprilie 2022, poza are deja aproape 140.000 de like-uri pe contul de Instagram al lui Taner Olmez.

"23 aprilie fericit ❤️ #ZeynepÖlmez 👨‍👩‍👧", a scris Taner Olmez pe contul său de Instagram. 

Taner Olmez si fiica lui

Taner Olmez și fiica lui, Zeynep

[Sursa foto: Instagram Taner Olmez]

Taner Olmez a devenit tătic pe 24 martie 2022, poza respectivă fiind făcută când micuța Zeynep împlinise deja o lună.

Taner Olmez este căsătorit cu o actriță, Ece Çeşmioğlu, care este mama lui Zeynep. Cei doi și-au unit destinele în vara lui 2021, ceremonia de nuntă având loc într-un cadru de poveste, în aer liber. La ea au luat parte rude ale celor doi, prieteni dragi și mulți colegi de breaslă ai actorilor.

Taner Olmez alaturi de sotia lui

Taner Olmez, alături de soția lui, Ece

[Sursa foto: Instagram Taner Olmez]

Taner Olmez, rol de senzație în "Doctorul minune"

Tânărul actor Taner Olmez și-a arătat măiestria în rolul lui Ali din serialul "Doctorul minune". "Doctorul minune" a fost difuzat în țara noastră de către Kanal D și a avut mare succes.

Ali este în "Doctorul minune" un tânăr doctor rezident extrem de talentat, care găsește soluții-minune pentru cazuri extrem de delicate, unele critice. Ali are o tulburare din spectrul autist, denumită "sindromul savantului", care îl pune și în situații dificile, dar îl și face să descopere rezolvări uluitoare ale cazurilor medicale complexe, pe care nu le găsește nimeni.

Citeste si: Taner Olmez, protagonistul serialului Doctorul minune, trăiește propriul lui miracol! Celebrul actor a devenit tătic astăzi și este în culmea fericirii!

Serialul "Doctorul minune"  a obținut cifre impresionante de audiență la Kanal D, circa 1,2 milioane de persoane urmărind zilnic povestea lui Ali, difuzată de postul nostru TV.

Ali sosește la spitalul Berhayat, ca rezident, unde este întâmpinat cu scepticism de către reputatul doctor Ferman (Onur Tuna).

Ferman îi face zile fripte lui Ali la început, dar cei doi sfârșesc prin a deveni "frați", după ce își salvează unul altuia viața.

Sprijinit în spitalul Berhayat de către profesorul Adil (Reha Ozcan), care îl cunoaște pe Ali de când era copil, tânărul medic le stârnește tuturor admirația, rezolvând cazuri extrem de complicate. Ali se și îndrăgostește în spitalul Berhayat de către frumoasa Nazli (Sinem Ünsal). De altfel, spitalul Berhayat ajunge să fie pentru Ali adevărata casă, având în vedere că tânărul doctor a fost instituționalizat în copilărie. 

O scenă impresionantă din "Doctorul minune" se petrece atunci când tatăl lui, care îl alungase pe Ali când acesta era copil de acasă, sosește în spitalul Berhayat cu un caz extrem de complicat. "Copilul pe care tu l-ai alungat îți va salva viața", îi spune, tulburător, Ali tatălui său.

Citeste si: Fotografia care i-a lăsat fără cuvinte pe fanii actriței Sinem Unsal. Ipostaza sexy în care s-a lăsat fotografiată actrița care a interpretat-o pe Nazli în serialul „Doctorul minune” 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mărturiile şoferiţei care a omorât patru muncitori la Iaşi. Femeia spune că n-a fost acolo, ci se uita la desene animate

Taner Olmez, protagonistul serialului Doctorul minune, trăiește propriul lui miracol! Celebrul actor a devenit tătic astăzi și este în culmea fericirii!

Sorin Cîmpeanu pune presiune: Pentru orice cadru didactic, salariul trebuie să fie cel puţin egal cu salariul mediu

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Taner Ölmez din serialul Doctorul minune și soția lui, Ece Çeşmioğlu, se pregătesc intens de venirea pe lume a bebelușului lor! Cum arată viitoarea mămică în ultimul trimestru...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies