EXCLUSIV! Iolanda, primele dezvaluiri din culisele de la Casa Iubirii: "L-am cunoscut și nu mi-a mai plăcut!"

,
Iolanda despre ce s-a intamplat la Casa Iubirii

Iolanda, declaratii in exclusivitate despre ce s-a intamplat la Casa Iubirii

[Sursa foto: Instagram]

Iolanda, una din cele mai apreciate concurente de la Casa Iubirii si sustinute in acelasi timp, a vorbit despre toata experienta prin care a trecut in timpul reality -show-ului.

Iolanda povesteste cu regret ca daca ar mai fi sa intre inca o data in reality-show-ul Casa Iubirii nu ar mai repeta aceleasi greseli niciodata, iar cat despre ce s-a intamplat intre ea si Mihai nu regreta aceasta experienta si spune ca tot raul este spre bine.

Iolanda, despre ce s-a intamplat in Casa Iubirii

Citeste si: EXCLUSIV! Împăcare istorică între doi foști concurenți de la Puterea Dragostei: "Am avut plăcerea să văd cum ne-a lăsat Dumnezeu!"

"Nu regret ca mi-am îndreptat privirea către Mihai, cred ca fiecare decizie are un rol în viata noastră. Regret doar ca am avut atât de multă încredere în cine nu trebuie, tipicul regret pe care fiecare om l-ar avea. L-am cunoscut și nu mi-a mai plăcut, s-ar fi putut intampla oricui."

Iolanda a povestit in exclusivitate pentru kanald.ro faptul ca in aceste momente destul de dificile pentru ea, are alaturi de ea familia cat si prietenii: "În aceste momente grele, am familia alaturi de mine, prietenii, o doamna psiholoaga și foarte foarte mulți susținători care îmi scriu încă și sunt alături de mine cu gânduri bune.

Nu as mai încalcă regulamentul niciodată dacă as reintra în Casa Iubirii, oricât de puternica ar mai fi flacăra acea și as avea mai multa răbdare în a îmi face o relație pt ca îmi doresc ce e mai bun pt mine, nu din nou asa o experiență neplăcută."

Iolanda, primele dezvaluiri despre ce s-a intamplat la Casa Iubirii

Iolanda, despre dusmaniile de la Casa Iubirii

[Sursa foto: Instagram]

Iolanda: "Cred ca din cauza competiției este foarte multa invidie la mijloc"

Citeste si: EXCLUSIV! Flavius, detalii neștiute despre relația dintre Larisa și Dori de la Casa Iubirii: "Pe Dori am întrebat-o dacă va suferi!"

 Cat despre concurentii din Casa Iubirii, Iolanda a marturisit ca cel mai bine se intelege cu Natalia, insa este foarte dezamagita de reactia Stefaniei despre care spune ca s-a bucurat de plecarea ei: "Cu Natalia ma înțeleg cel mai bine din Casa. Și după cum s-a văzut, cred ca Ștefania a fost cea care s-a bucurat vizibil la plecarea mea. Eu spun ca da, exista dușmanii, cred ca din cauza competiției este foarte multa invidie la mijloc și am observat aceasta invidie abia după plecarea Biancăi pe care și eu în primele zile am invidiat-o când a ieșit lider," a dezvaluit plina de sinceritate Iolanda.  

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ștefania și Cristian, la un pas de descalificare. Urmărește o ediție incendiară Casa Iubirii, luni, 9 mai, de la ora 10:00 și de la 17:00, la Kanal D

La Guvern se pregătește o măsură crucială: toate cifrele din noua Lege a bugetului de stat

Ștefania și Cristian, la un pas de descalificare. Urmărește o ediție incendiară Casa Iubirii, luni, 9 mai, de la ora 10:00 și de la 17:00, la Kanal D

„Eu, dintr-o familie uluitor de mare în România, Laurențiu, fără școală”. Anamaria Prodan spune ce lucruri au dus la ruptura de antrenor

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies