Cătălin este concurentul care a fost eliminat din „Casa iubirii”. Grațiela a fost salvată de votul lui Radu

,
Casa iubirii

Cătălin este concurentul care a fost eliminat din „Casa iubirii”. Grațiela a fost salvată de votul lui Radu

[Sursa foto: Captură KANAL D]

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa iubirii”, trei concurenți s-au aflat pe podiumul eliminării: Ștefania, Grațiela și Cătălin, însă doar unul dintre ei a fost eliminat.


In articol:

În ediția de astăzi a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, difuzată pe Kanal D, Ștefania, Grațiela  și Cătălin au fost cei trei concurenți care au fost la risc de eliminare.

Din fericire pentru ele, Ștefania și Grațiela au scăpat, dar din păcate pentru Cătălin, el a fost cel eliminat din emisiune.

Citeste si: Exclusiv! Flavius, despre experiența care i-a schimbat viața în urma cu 5 ani. Fostul concurent a ajuns deja în India: "Am făcut doi pasi, dar eram leoarca!"

Cătălin a fost eliminat din „Casa iubirii”. Grațiela și Ștefania, salvate

Casa iubirii

Cătălin a fost eliminat din „Casa iubirii”. Grațiela și Ștefania, salvate

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cătălin, la fel ca și Grațiela și Ștefania, a fost la risc de eliminare în această seară. Din păcate, el chiar a avut ghinionul să plece, drumul lui în „Casa iubirii” terminându-se aici.

„Regreți ceva făcut aici, în casa iubirii?”, a întrebat Andreea Mantea, imediat după ce a fost eliminat.

Răspunsul lui Cătălin a reprezentat exact ceea ce simte. Proaspătul fost concurent a recunoscut că regretă că nu s-a concretizat ceva mai mult cu Iolanda, care a fost și ea, recent, eliminată, împreună cu Mihai.

Citeste si: Cine este Costi, noul concurent din Casa Iubirii? Pentru ce fete a intrat în casă

„Făcut, nu. Ce nu am făcut... regret faptul că nu m-am apropiat mai mult de Iolanda. La ea nu a fost doar atracție fizică, a fost și atracție mentală, și am observat că aveam destul de multe lucruri în comun chiar dacă ea, poate, nu a observat chestia asta.(...) Îmi confirma și ea, mi-a confirmat și în camera roșie. I-am spus, când a plecat, că vorbim după emisiune.”, a răspuns Cătălin.

De asemenea, Andreea Mantea l-a întrebat pe Cătălin dacă ar mai participa la o astfel de emisiune, iar răspunsul lui a fost pozitiv: „Da, aș mai participa”.

Cu toate că au fost dezamăgiți și triști din cauza eliminării lui Cătălin, băieții se așteptau la acest lucru. Toată gașca a avut doar cuvinte bune pentru acesta.

„Cătălin, ca persoană, e un om extraordinar. E un om de milioane. Mai mult ca multe persoane de aici, inclusiv ca mine”, a spus Sorin, despre Cătălin. 

Grațiela, rănită de Radu: „Am ajuns la vorbele Iolandei”

Casa iubirii

Grațiela, rănită de Radu: „Am ajuns la vorbele Iolandei”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Aflată în fața riscului eliminării alături de Cătălin, după ce Ștefania a fost prima salvată de voturi, Grațiela a ajuns la o realizare. S-ar putea ca Radu, cel pentru care a făcut pași repezi în investirea sentimentelor, să nu aibă sentimente la fel de puternice. 

Citeste si: EXCLUSIV! Flavius, detalii neștiute despre relația dintre Larisa și Dori de la Casa Iubirii: "Pe Dori am întrebat-o dacă va suferi!"

„Grațiela, îmi pare rău. Nu știu ce să spun, chiar îmi pare rău, și simt ceva pentru tine, și vreau să rămâi în emisiune”, a spus Radu, atunci când a fost întrebat de Andreea Mantea dacă are să-i spună ceva Grațielei. 

După ce Grațiela a aflat că a fost salvată, iar Cătălin a fost eliminat, concurenta a bufnit în plâns și s-a dus să-și îmbrățișeze colegele.

Casa iubirii

Grațiela a realizat că Radu nu o place

[Sursa foto: Captură KANAL D]

„A înțeles multe chestii, cred. Că Radu nu o place atât de mult, că nu ține la ea pe cât ține ea la el.”, a spus Natalia, atunci când Andreea Mantea a întrebat-o pe Grațiela ce se întâmplă cu ea, văzând-o că plânge.

„Și am ajuns la vorbele Iolandei, când a zis să deschid ochii și Natalia că fac foarte mulți pași înspre el și el nu arată asta”, a mărturisit Grațiela, printre lacrimi.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cine este Maria, noua concurentă care a intrat în „Casa iubirii”. Tânăra a fost luată la „interogatoriu” de către celelalte fete din casă

Poliţist bătut în Cluj: Colegii agentului au tras focuri de armă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Mihai o acuză pe Iolanda de infidelitate. Tânărul susține că l-a înșelat din prima săptămână de relație

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies