Exclusiv! Ce se întâmplă în culisele "40 de întrebări cu Denise Rifai" : "Râdem ca nebunele. Cine știe unde este redacția noastră, știe ce se întâmplă acolo"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 31 aug 2022, 14:09

Denise Rifai: "Suntem gasca nebuna de la 40 de intrebari..."

Denise Rifai a dat din casa despre atmosfera din redactia unde se concep intrebarile pentru celebra emisiune de la Kanal D.

Moderatoarea "40 de întrebări cu Denise Rifai" a vorbit într-un interviu pentru wownews și despre latura mai puțin sobra de la emsiunea pe care o prezinta, iar dezvăluirile au făcut deliciul publicului care poate se așteptă că atmosfera să fie cumva mai încărcată sau mai rece.

Denise a risipit tot acest mister precizând că în redacția emisiunii se rade foarte mult, iar echipa este una formata din femei frumoase și deștepte. 

Citeste si: Exclusiv! Anunțul făcut de Denise Rifai: "Mi-aș dori ca în 2024 să fiu eu cea care moderează dezbaterea prezidențială"

Denise Rifai despre atmosfera din redactie

"Noi radem foarte mult, se rade foarte mult la" 40 de întrebări...",

este o atmosfera superba. Am o echipa de fete superba, la mine în echipa vârstă este o mare, mare calitate pentru că ea vine cu o mare experiență. Suntem un mozaic de jurnaliste foarte puse pe treaba și sotioase. Ne simțim tare bine, facem haz de necaz și se muncește foarte fain la "40 de întrebări..." Avem foarte multe amintiri, radem că nebunele. La noi acolo este un haz total și continuu.
Cine știe unde avem noi sala aici în Kanal D, știe ce se întâmplă la "40 de întrebări, e gașca nebuna..." Sunt fete frumoase, fiecare are o frumusețe aparte. Am o echipa tare frumoasa. 

Denise Rifai: "Orice om merita "n" șanse" 

Micutzu, dezvăluiri inedite aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”  “Râsul mi se pare un exercițiu foarte bun”

În ce privește biografia unui invitat și modul în care îl tratez și îi văd calitățile, defectele, poziționările....orice

om merita "n" șanse. Este aceasta preconcepție că oamenii nu se mai schimba. Nu este adevărat. Oamenii evoluează, se schimba, învață din greșeli. Cei care nu se schimba, înseamnă că ești limitat. Noi nu suntem mediocri. În noul sezon, publicul decide daca m-am ridicat la nivelul așteptărilor. Mi-ar placea tare mult anul viitor să am discuția asta și să fiu pe primele locuri în topul preferințelor publicului, a spus Denise Rifai pentru wownews, în exclusivitate.

 

 


Jocul buclucaș al sărutului a iscat mari controverse în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat chiar sub privirile Biei, care nu se aștepta la asemenea gest din partea prietenei sale! „Acum mă scoate Bia pe geam!”

Provocare de senzație în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat, în timp ce Bia a asistat aparent indiferentă la jocul buclucaș! „Eram curioasă dacă o să pupe orice fată pe care o are în față!”

Cookies