Exclusiv! Ana-Maria Barnoschi, mărturisiri sfâșietoare: "A murit tata și la trei săptămâni trebuia să filmez Revelionul"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 31 aug 2022, 12:07

Ana-Maria Barnoschi a trecut printr-o perioada dificila

Sursa: Instagram

Frumoasa vedeta Kanal D a dezvaluit una din situatiile mai putin fericite din viata ei, asta in ciuda faptului ca multi o vad mereu cu gura pana la urechi.

Toți telespectatorii o stiu pe Ana-Măria Barnoschi drept una din cele mai haioase prezentatoare de pe micul ecran având în vedere rolurile pe care le interpretează în cadrul emisiunii "Roata Norocului", însă nimeni nu a știut că până și cea mai expresiva tânără cu rasul ei molipsitor, ar putea ascunde și povesti triste.

Ana-Maria Barnoschi, despre momentele mai putin fericite din viata ei

"Cred că avem aproape 200 de ediții, nu stiu daca le-am depășit, dar sunt undeva la acest număr, însă în toate acestea am jucat la persoanje și am interpretat la roluri încât nu am fire de par în cap. Sunt foarte multe, dar m-am distrat de fiecare data. Fieacare filmare e o provocare, să mă distrez, e pe stilul meu.

Mi-am trăit copilăria pe platourile de filmare",
a dezvăluit Ana-Măria Barnoschi pentru wownews.

Citeste si: Exclusiv! Anunțul făcut de Denise Rifai: "Mi-aș dori ca în 2024 să fiu eu cea care moderează dezbaterea prezidențială"

Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani! Care este cauza decesului marelui actor

Ana-Maria Barnoschi: "Am trecut printr-o perioada foarte urata"

"Firește că am și zile proaste.

Am și eu acea perioada a lunii în care nu mă simt cel mai bine, dar am trecut și eu printr-o perioada foarte trista și urata și nu pot să descriu în cuvinte acea etapa. Murise tata și la trei săptămâni, trebuia să filmez Revelionul. Eram gazdele emisiunii și eu trebuia să zmabesc, să mă distrez și să mă simt bine și să am grija de invitați. Era vorba de Revelionul de anul trecut.
Chiar m-am văzut cu Radu Țibulcă și îi povesteam, auzise atunci ceva, după ce am terminat filmările. Mi-a zis că nu s-a simțit nicio clipa treaba asta. Am avut și colegii lângă mine care m-au susținut."

 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies