Exclusiv! Bogdan Mocanu nu-i dă șanse Biancăi Comanici: "Două emisiuni mai prindeți cu ea, vă spun!"

Author: Alice Popescu

Bianca Comanici si Bogdan Mocanu in emisiune

Sursa: Captură YouTube

Artistul prezinta alaturi de Bianca Comanici emisiunea Barbati vs Femei Youtube, insa sincanele intre ei au aparut inca de la inceput.

Bogdan Mocanu este o fire foarte glumeață, asta o știe și Bianca Comanici, partenera lui prezentare, însă ce nu știe ea, este faptul că artistul încearcă să o și șicaneze pentru a o enerva și mai tare.

Desi se cunosc de foarte mult timp, cei doi au început emisiunea prin a se înțepă unul pe celalalt și pare că Bogdan căștiga teren în fata Biancai.

Citeste si: Exclusiv! Maria a aflat de schimbul de mesaje dintre George și Xenia. Cum a reacționat când a văzut ce și-au scris cei doi: "Eu sunt aici cu el, nu ea!"

Bianca Comanici si Bogdan Mocanu, disputa inca din prima editie

Bianca Comanici: "Vreau să fim foarte naturali, oamenii apreciază asta cel mai mult.

Bogdan Mocanu: "Tu îmi spui mie de naturalețe?! Eu așa am castigat primul sezon Puterea Dragostei. Oamenii se identifica cu noi pentru că suntem naturali. 

Bianca Comanici: Eu am mai gafat pe ici pe colo în emisiuni.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Bogdan Mocanu ii promite zile grele Bianca Comanici

Citeste si: Mama Geta, provocată de Culiță Sterp să prindă buchetul miresei: "Daca prinzi buchetul, ți-l aduc și faci nunta!"

Bogdan Mocanu: Te-ai mai și îngrășat în ultimul rand. Eu acum doar îmi fac temele. Tu nu știai cați ani am? Așa mi-a zis și prietenul meu, bun, bun care mi-a zis că am 23 de ani și am zis, frate, nu am atât.

Eu am o scuza, nu stiu când e ziua mamei mele, pe 16 sau 18 august. Eu am zis când e ziua mea, 14 oameni stiu asta. Deja, până la sfârșitul săptămânii, prindeți doua ediții cu ea.

Bianca Comanici: Eu nu văd glumele astea. Aaaa, stai, e de la glume proste. Ah, nu am decât pentru Bogdan! Eu deja ți-am făcut până la mașină. La noi aici se obișnuiește să se facă farse. 

Exclusiv! Dezvăluiri neașteptate despre iubitul Bernei:

Bogdan Mocanu: "Să n-ai încredere nici în maica-ta când lucrezi cu mine, lucrează pentru mine"

 

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies