Exclusiv! Maria a aflat de schimbul de mesaje dintre George și Xenia. Cum a reacționat când a văzut ce și-au scris cei doi: "Eu sunt aici cu el, nu ea!"

Author: Alice Popescu

George si Maria si-au oficializat relatia

Sursa: Captură YouTube

Maria si George se bucura de o vacanta de vis in Spania si incearca sa isi construiasca pas cu pas relatia in afara Casei Iubirii.

Cei doi foști concurenți se bucura de timpul petrecut împreună și spun că o iau ușor, nu se grăbesc nici cu declarațiile despre relația lor și nici cu gesturi forțate unul fata de celalalt pentru a putea să se redescopere și să formeze o relație sudata și bazata pe încredere, au recunoscut cei doi pentru Culisele Iubirii.

Citeste si: Exclusiv! Zănoagă a plecat la Londra după meciul cu Bobicioiu. Ce s-a întâmplat după meciul cu actualul iubit al Siminei Loica: "Nu îmi mai simțeam picioarele!"

Maria stie despre mesajele dintre Xenia si George

Iar la capitolul încredere, Maria nu are nicio problema în ce-l privește pe George pentru că fostul concurent i-a arătat toate mesajele pe care le-a primit de la Xenia și chiar și fosta concurenta spune că a primit unele de la colega ei și toate au fost de bun simt și amicale.

"George mi-a explicat că nu are nicio treaba cu Xenia, că nu e nimic, că nu am de ce să îmi fac griji. Dar noi doi, că lucruri în comun, dormim mult, ne place somnul. Și încă nu ne-am descoperit atât de bine. Ne arătam afecțiunea, dar nu ne oferim atenții materiale pentru că a fost totul din scurt.

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

Cine nu crede in relatia dintre Maria si George

Citeste si: Mama Geta, provocată de Culiță Sterp să prindă buchetul miresei: "Daca prinzi buchetul, ți-l aduc și faci nunta!"

Elis Armeanca, dezvăluiri emoționante la „Fiță cu Adiță”. Artistul recunoaște cum l-a marcat moartea mamei lui: „A fost un șoc”

Eu nu conștientizez că sunt aici. Pentru mine este ciudat.  Mulți se bucura pentru noi, ne doresc binele, însă nu toți sunt de aceeași părere.

La fete, cred că Kinga nu crede. La băieți nu stiu daca ar fi cineva. Toate fetele, în schimb, cred.  Daca am fi avut un date, am fi spus tot, de familie, de noi, că să poată să înțeleagă de ce aveam un anumit comportament, însă daca aș spune ar zice lumea că mă victimizez, a mai dezvăluit Maria.

 

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies