Exclusiv! Andreea Mantea, dezvăluiri din culisele show-ului matrimonial Casa Iubirii": "Mă scot din sărite, insa mi-e drag de ei"

Author: Alice Popescu

Ce le face Andreea Mantea concurentilor in culisele emisiunii Casa Iubirii

Sursa: Instagram

Andreea Mantea s-a apropiat foarte mult de concurentii de la Casa Iubirii, fiindu-le ca o mama care ii ghideaza si ii ajuta sa depaseasca obstacolele in calea fericirii.

În decursul a aproape 7 luni de la începerea show-ului matrimonial "Casa Iubirii", zeci de concurenți i-au trecut pragul, unii dintre ei rămânând și acum în competiție, alții fiind eliminați după doar câteva săptămâni, însă Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii, a reușit să își facă o părere foarte clara despre cei care trec pragul emisiunii și vor să își găsească perechea. Desi este aproape zilnic martora dramelor și a bucuriilor pe care concurenții le trăiesc în timpul reality-show-ului, Andreea dezvăluie cu sinceritate că mai sunt și moment că ei o scot din sărite.

Citeste si: Exclusiv! Codruța Sanfira nu are rochie de mireasă deși mai e doar o lună până la nuntă. Artista își dorește să devină mamă cât mai repede: "Daca îl întâlneam mai devreme, făceam copilul deja"

Andreea Mantea, scoasa din sarite de concurentii de la Casa Iubirii

"Da, mă mai scot din sărite, însă mi sunt dragi, sunt chestii de moment, trecătoare.

M-am mai enervat, însă îmi place să mă joc cu mintea lor. Daca nu aș face asta, nu mi-aș mai avea locul aici. Duc discuția într-acolo încât a înțeleg ce vor, ce lămurim, să aibă curaj să își declare sentimentele. Ce atâtea cunoașteri și analize?! Sunt foarte speriați. Însă ce pot să spun cu mana pe inima, este că băieții din Casa Iubirii gătesc mai bine decât fetele. Ei stiu să facă ciorba buna, sarmale bune.
Nu că fetele nu ar fi gospodine, însă băieții le întrec
, a confirmat prezentatoarea TV în exclusivitate pentru kanald.ro.

Prezentatoarea TV a mai ținut să precizeze că femeile din ziua de azi nu prea au încredere în ele și de aici vin și problemele în cuplu și mai ales în cazul concurenților de la Casa Iubirii, prezentatoarea nu înțelege de ce este nevoie de atâtea jigniri:" Nu mai merge treaba, asta e, ne despărțim, ce atâtea reproșuri!"

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

„Ești cu totul închis la minte!”. Bianca bufnește în plâns din cauza lui Robert. Patrick îi face mărturisiri Nonei: „Simt că pierd teren”. Nu ratați o nouă ediție „Casa iubirii” mâine, 25 ianuarie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Citeste si: Exclusiv! Codruț Pop, lovitură sub centură pentru Alexandra: "Suntem blocați peste tot pe rețelele de socializare, am o alta iubită"

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezențe feminine de pe micul ecran, și-a cucerit publicul prin naturalețe, spontaneitate și, nu în ultimul rând, empatie. În reality show-ul “Casa iubirii”, pe care îl prezintă la Kanal D, Andreea Mantea le este alături concurenților în, poate, cea mai frumoasă călătorie a vieții lor, cea a căutării sufletului pereche.

      Nu ratați reality show-ul "Casa iubirii", prezentat de Andreea Mantea, ce poate fi urmărit de luni până vineri de la 10:00 şi 16:30, şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi 19:00, la Kanal D. 

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies