Exclusiv! Codruța Sanfira nu are rochie de mireasă deși mai e doar o lună până la nuntă. Artista își dorește să devină mamă cât mai repede: "Daca îl întâlneam mai devreme, făceam copilul deja"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 26 sep 2022, 12:19

Codruta Sanfira, nunta mare pe 15 octombrie

Sursa: Instagram

Cantareata mai are doar cateva saptamani pana la marele eveniment si multe alte detalii de pus la punct legate de mult asteptata nunta.

Codruta Sanfira Filip trăiește o frumoasa poveste de iubire cu cel care îi vă deveni soț și în fata lui Dumnezeu, iar intre cei doi a fost dragoste la prima vedere, după cum recunoaște artista într-un podcast pentru canalul de youtube wownews. Răzvan Stanescu a cucerit-o definitiv încă de la primele lor întâlniri, mai ales că artista a dezvăluit că soțul ei i-a picat cu tronc, mai ales când l-a văzut "așa frumușel" și a știut de prima data că vă fi ceva intre ei.

Codruta Sanfira, dragoste la prima vedere intre ea si sotul ei, Razvan

Citeste si: Exclusiv! Codruț Pop, lovitură sub centură pentru Alexandra: "Suntem blocați peste tot pe rețelele de socializare, am o alta iubită"

"Mi-a fost drag, mă, gândesc, că daca am vorbit atât timp cu el. Nu am vorbit de nebuna. De patru ani suntem împreună.

El e din Oltenia, eu din Moldova. Am simțit și eu dragoste la prima vedere. Mi-a plăcut. Un compliment frumos, îl primești. Poate atunci n-am realizat, dar am conștientizat că m-a plăcut foarte tare. Nu știam nimic unul despre altul la început, au venit lucrurile natural. Normal că l-am remarcat, mi-a fost drag,
a recunoscut Codruta pentru  wownews.

Cununia religioasa o să fie pe 15 octombrie. La cât am amânat noi nunta asta, avem un triplu stres. Mi-am dat seama că ne-am luat toată vara cu spectacole și evenimente private. E cam din scurt și dificil. O să fie în București, la un local foarte drăguț. Trebuia să fie la Snagov și ne-am indragostit de alta locație, a fost înțelegere pentru că petrecerea după Civila a fost acolo și oamenii au fost de ok.

Am avut 50 de persoane, unii s-au supărat că nu au fost invitați. Oricum, vine nunta mare și toată lumea e invitata.

Codruta Sanfira, nunta mare pe 15 octombrie

La Kanal D, editii speciale ale emisiunilor difuzate in acest weekend

Rochia nu mi-am luat-o. Am o idee, am vorbit cu cineva să mi-o facă. Mi-a zis că pe 25 septembrie o să fie gata. Eu nu sunt genul pe extravaganta. Sunt classy, eleganta, ceva mic, să facă diferență. Daca îl întâlneam mai devreme, făceam copil mai devreme. Îmi doresc foarte tare băiat, Valentin vrea fetiță, a mai spus Codrut foarte emotionata. 

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies