Exclusiv! Codruț Pop, lovitură sub centură pentru Alexandra: "Suntem blocați peste tot pe rețelele de socializare, am o alta iubită"

Author: Alice Popescu

Codrut Pop are o noua iubita

Sursa: Instagram

Codrut Pop a aflat din alte surse ca fosta lui iubita, Alexandra, a trecut printr-o operatie in urma cu doua saptamani, cei doi fiind despartiti definitiv.

Codruț Pop și-a luat viață în piept fară Alexandra, fosta concurenta de la Puterea Dragostei, cu care a avut mereu o relație cu năbădăi.

Cei doi și-au dat numeroase șanse, însă, se pare au fost prea multe și relația lor a avut mai mult de suferit decât să se amelioreze în tot acest timp. Desi Alexandra a trecut printr-o perioada mai dificila, operandu-se în urma cu câteva săptămâni, Codruț nu a mai dorit să îi fie alaturi, cei doi nu doar fiind certați și despărțiți, dar nu au rămas nici macar într-o relație buna deoarece s-au blocat pe rețelele de socializare, a mărturisit Codruț Pop pentru Online Story.

Citeste si: Exclusiv! Cine este, de fapt, medicul arab la brațul căruia se afișează mereu Anamaria Prodan: "Bebe îl cunoaște, prietenii mei îl cunosc, avem același anturaj"

Codrut Pop s-a despartit definitiv de Alexandra: "Am o alta iubita!"

"Eu cu Alexandra suntem blocați peste tot. Am văzut niste mesaje de la niste oameni, nu a fost o complicație grava, am stat mai în umbra.

Am mai intrat și în live pe TikTok, dar deja nu mai era treaba mea", a dezvăluit Codruț despre fosta lui iubita, Alexandra. 

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 8 noiembrie 2021 – VIDEO Bătaie în emisiune? Spiritele se încing

Mai mult, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a dezvăluit că are și o iubita noua și spera că de data aceasta, relația să reziste: "Este de acolo de lângă mine, de la Deva. Am cunoscut-o online.

A început de la un simplu like pe TikTok. Cum sufer de insomnii, am intrat pe TikTok și de acolo, i-am dat follow pe Instagram. Da, chiar este foarte frumoasa, blonda. Am eu ceva cu blondele. 

Codrut Pop recunoaste ca ii plac femeile mai mari decat el

Da, Antonia era o fata frumoasa, nu am avut o relație oficiala cu ea. Ne-am regăsit așa, cu ea sunt în relații bune. Ramona este puțin mai mare decât mine. Au o altfel de mentalitate aceste femei, mă atrag cele care stiu ce vor. Am depășit alt prag. S-au cam schimbat lucrurile, cu femeile mature ar trebui să ai mai multa răbdare. Ea are 32 de ani, e mai mare cu 9 ani decât mine", a dezvăluit Codruț pentru Online Story.

 


Cookies