EXCLUSIV Alexandra Stan a dezvăluit cine ar trebui să CAȘTIGE Survivor România 2021! Detalii exclusive despre relația cu Zanni: ”Este atent...”

,
Alexandra Stan, dezvăluiri despre Survivor Romania
Alexandra Stan, cine crede ca va câștiga Survivor România 2021

Alexandra Stan, recent întoarsă din Republica Dominicană a vorbit în exclusivitate despre experiența de la Survivor România 2021, dar și despre cine crede că va câștiga această competiție .


In articol:

Alexandra Stan a vorbit în premieră despre experiența din Republica Dominicană și cât de mult a schimbat-o acest concurs. Faimoasa a mărturisit în exclusivitate pentru Kanald.ro, cine crede că va câștiga competiția Survivor România 2021.

Alexandra Stan, dezvăluiri în exclusivitate despre Survivor România

Alexandra Stan s-a întors de curând din Republica Dominicană, după ce a fost eliminată din competiția Survivor România din motive medicale. Artista a mărturisit cât de mult a schimbat-o experiența Survivor România 2021.

”Nu m-a schimbat foarte mult experiența Survivor sau cel puțin asta tind să cred eu, pentru că eram la fel de sinceră și, nu știu, așa emoțională și înainte, cred că m-a ajutat în schimb să îmi depășesc anumite frici și m-a ajutat să conviețuiesc așa cu niște oameni și să vad diferite tipologi de gândire și să am posbilitatea să îi accept așa.”, a declarat Alexandra Stan în exclusivitate pentru Kanald.ro.

Citeste si: Motivul pentru care Alexandra Stan vrea să se întoarcă în Republica Dominicană! A făcut deja anunțul: "Ma uit de bilete"

Alexandra Stan, despre relația cu Zannidache

Faimoasa a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu Zannidache la Survivor România și ce părere are despre el, mărturisind că au avut o conecțiune foarte puternică.

”Între mine și Zanni a fost o relație de prietenie și de conecțiune așa și din punct de vedere spiritual și așa intelectual cumva, Zanni este un băiat foarte inteligent care gândește foarte mult, e atent la toate detaliile de multe ori și în același timp vede lucrurile în perspectivă, și vede și imaginile mari, iar asta m-a conectat foarte mult pe mine cu el.”, a

spus Alexandra Stan în exclusivitate pentru Kanald.ro. 

De asemenea, Alexandra a mai mărturisit că s-a înțeles foarte bine și cu Majda și totodată, a avut o relație foarte bună cu toți coechipierii săi din echipa Faimoșilor.

Cine ar trebui să câștiga Survivor România 2021?

Alexandra Stan a spus cine crede că ar trebui să câștige Survivor România 2021 după părerea ei.

Faimoasa este de părere că cel mai potrivit concurent, care merită să câștige titlul de Survivor România 2021 este Zannidache.

”Cred că Zanni ar trebui să câștige Survivor România pentru că mi se pare că este cel mai asumat dintre toți și cel mai personal, își dă și cel mult interesul pe traseu.”,  a declarat Alexandra Stan în exclusivitate pentru Kanald.ro. 

Citeste si: Alexandra Stan, momentul adevarului despre Survivor Romania 2021. Ce se intampla cu Zannidache in competitie:"Si-a pus cenusa in cap..."

 

Citește-ne pe
Citește și:

Alexandra Stan și Marilena, momentul adevărului. Motivele reale pentru care au decis să părăsească Survivor România 2021

ȘOCANT Fetiță de un an, în comă după ce a fost găsită cu capul într-o găleată cu apă

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Alexandra Stan și Roxana Ghiță nu au participat la consiliul de nominalizare. Motivul pentru care cele două concurente nu au fost prezente

Alexandra Stan, nominalizată de Faimoși, după ce aceștia au pierdut, aseară, jocul de imunitate

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies