„Ești enervantă. Mereu te plângi că ai doi copii”. După ce a admis că este greu să aibă grijă mai mult singură de cei doi copii, Ileana Sterp a fost pusă la zis

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 mar 2024, 16:20

Ileana Sterp este foarte transparentă cu fanii

Sursa: Instagram

Ileana Sterp le-a povestit fanilor că soțul ei, Daniel Aloman, este mai mult plecat de acasă, deoarece are multe lucrări, iar ea trebuie să aibă grijă singură de cei doi copii ai săi. După ce a vorbit despre greutățile pe care le întâmpină, aceasta a fost criticată.

Ileana Sterp a născut cel de-al doilea copil în urmă cu aproximativ o lună și jumătate, dar, din păcate, soțul ei nu îi este alături în aceste momente, iar lipsa lui se simte din plin. Cu toate acestea, fiica mamei Geta reușește să țină lucrurile sub control.

Ileana Sterp, acuzată că se plânge din cauza rolului de mamă

Ileana Sterp este foarte transparentă cu fanii ei și nu de puține ori le-a vorbit despre momentele mai puțin ușoare prin care a trecut.

După ce a postat un vlog în care vorbește despre cum se descurcă de una singură cu cei doi copii, o internaută a taxat-o imediat.

„De ce spui că nu faci față cu doi copii? Te-am tot urmărit și mi-am dat seama până la urmă că ești enervantă. Mereu te plângă că ai doi copii. Vremurile de demult erau diferite, creșteau 10 copii și făceau oamenii fan, prășeau ogoarele.

Acum la atâtea condiții ce le avem mereu să ne plângem de situație? De asta că stăm și facem tik tokuri și vloguri a ajuns viața pentru voi să fie grea. Nu te supăra și lasă tu plângăreala asta de doi lei. Dacă muncești uiți de toate necazurile și depresiile.

Citește și: „Un copil poate primi binecuvântare în orice Biserică”. Ileana Sterp, aspru judecată, după ce și-a botezat copilul, deși a mărturisit că nu este de acord cu acest obicei

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Am învățat să trăim prea comozi, doar să ne plângem. Dar mă tem că dacă o să dea Dumnezeu război sau alte încercări o să ne sară plângăreala și depresia”, a fost mesajul primit de către Ileana Sterp din partea unui internaut.

„Atunci când vorbești... fără să gândești. UNDE și CÂND m-am plâns eu? Unele dintre voi nici nu vă uitați până la capăt la ceea ce postez, că vă și grăbiți să aruncați cu vorbe-n vânt.

Abia deschis gura și voi HOP, săriți să criticați înainte să ascultați ce am de spus ”, a răspuns Ileana Sterp, într-un mesaj pe care l-a postat pe contul ei de Instagram.

Ileana Sterp trebuie să se descurce singură

Deoarece soțul ei are o firmă, iar lucrările pe care le are de executat îl țin departe de casă câteva zile, aceasta trebuie să aibă grijă singură de cei doi copii ai săi.

Cu toate acestea, familia îi este mereu alături, iar, în primele zile de la naștere, sora ei, Geta Sterp, a stat la ea și a ajutat-o cu tot ceea ce a avut nevoie.

Citește și: Cum arată Ileana Sterp la o lună de când a născut: „Uite că nu e chiar așa!”. Fiica mamei Geta le-a arătat fanilor adevărul, fără nicio reținere

Mai mult decât atât, mama lui Daniel Aloman, care stă la doar câteva minute de ei, a venit și ea ori de câte ori a fost nevoie, pentru a o ajuta pe Ileana atunci când lucrurile au început să fie dificil de gestionat.

 


Virginia și-a dorit să poarte o discuție decentă cu Robi! Tânăra i-a mărturisit fostului ei partener că a trecut deja peste cuvintele dure pe care el i le-a adresat în ultima vreme! Iată cum a reacționat concurentul!