Ileana Sterp a avut parte de o naștere complicată: „Am fost cusută”. Fiica mamei Geta și-a adus pe lume băiatul fără epidurală

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 24 mai 2023, 15:30

Sora lui Culiță Sterp a născut un băiat,

Sursa: Instagram

Ileana Sterp a născut pentru a doua oară, dar a trebuit să fie cusută, deoarece bebelușul a fost mai mare decât a fost normal. De aceeași experiență a avut nevoie și la prima naștere, când a adus-o pe lume și pe Carla.

Ileana Sterp a născut pentru a doua oară, în urmă cu aproximativ o lună, dar, din cauza faptului că fiul ei a cântărit peste patru kilograme, a trebuit să fie cusută.

Ileana Sterp a fost cusută și la a doua naștere

În a doua jumătate a lunii aprilie, cu doar câteva zile după Paște, Ileana Sterp a adus pe lume cel de-al doilea copil. De data aceasta, sora lui Culiță Sterp a născut un băiat, după ce, în urmă cu doi ani, a adus pe lume o fetiță.

Deoarece este o persoană înaltă, și copiii ei au fost destul de mari și au cântărit mult la naștere.

Ambii copii au cântărit peste patru kg atunci când i-a adus pe nume și la ambele nașteri au avut loc unele complicații.

Citește și: „Ție îți trebuie un bărbat pe măsură. Să nu te mai prind cu ăsta”. Mama Geta nu a fost de acord cu relația dintre Ileana Sterp și Daniel Aloman

Așa cum s-a întâmplat și în cazul primei nașteri, când l-a adus pe lume pe Damir, Ileana Sterp a trebuit să fie tăiată, apoi cusută, deoarece a ales să nască natural.

Fiul ei a cântărit 4600 g, ceea ce a făcut imposibil ca nașterea să decurgă fără incidente.

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Ileana Sterp a născut fără epidurală

Ileana Sterp a refuzat să nască prin cezariană, dar a refuzat și epidurala, deoarece și-a dorit să resimtă din plin nașterea naturală, dar și pentru că se consideră o persoană puternică.

Deși a fost tăiată și cusută și la prima naștere și deși știa că fiul ei are o greutate mai mare decât ar fi normal, nu s-a speriat și a preferat să treacă, din nou, prin aceleași etape.

„Damir o avut 4,6 kg… mult, cam mult… și da, am fost cusută. Și la prima naștere, dar și acum, am fost tăiată. Mi s-a spus «Urmează să te tăiem un pic» și, apoi, cusută, bineînțeles. Acum, încă am ațele, dar se vor duce singure. Cred că, în maxim o săptămână, nu o să le mai am”, a povestit Ileana Sterp pe canalul ei de YouTube.

Citește și: Ileana Sterp, momente de panică din cauza fiicei sale: „A început să respire greu”. De ce preferă să o țină departe de fiul nou-născut

„Nu spun că așa e cel mai bine”. Decizia controversată luată de Ileana Sterp în ceea ce îl privește pe fiul ei, la scurt timp de la naștere

Deoarece soția lui Daniel Aloman și-a adus pe lume ambii copii în aceeași maternitate, a mărturisit că și-ar dori să poată face ceva pentru spitalul respectiv, deoarece este important pentru ea. „Sper să îmi ajute Dumnezeu să pot, pe viitor, să fac ceva pentru maternitatea sta.

Îmi doresc foarte mult. Să încep prin a schimba ușile saloanelor, de exemplu, care nu se prea închid. Este o dorință foarte mare de-a mea și sper ca Dumnezeu să mă ajute”.