Este oficial! Certificatul verde devine obligatoriu la muncă de pe 24 ianuarie. Ce categorie de angajați vor fi nevoiți să prezinte dovada vaccinării

,
Covid

Este oficial! Certificatul verde devine obligatoriu la muncă de pe 24 ianuarie. Ce categorie de angajați vor fi nevoiți să prezinte dovada vaccinării

[Sursa foto: Pexels]

Din cauza apariției tulpinii Omicron a virusului COVID-19, autoritățile încep să introducă măsuri mai dure pentru a reduce numărul cazurilor de infectări.


In articol:

Pentru că varianta Omicron a virusului COVID-19 îngrijorează pe toată lumea, autoritățile încep să introducă restricții drastice pentru a proteja oamenii. Compania Apple, spre exemplu, îi obligă pe toți angajații să prezinte certificatul verde, care să conțină și cea de-a treia doză de vaccin.

Certificatul verde la locul de muncă este obligatoriu de pe 24 ianuarie

Compania Apple va cere tuturor angajaților să prezinte certificatul verde, care trebuie să conțină și a treia doză de vaccin începând cu data de 24 ianuarie. Angajații care nu au certificat verde trebuie să prezinte, totuși, un test negativ pentru a putea intra în sediu.

Covid

Angajații care nu au certificat verde trebuie să prezinte un test COVID-19 negativ

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Când scăpăm de pandemie şi de restricţii. Anunțul lui Adrian Marinescu: "Va fi ultima strigare"

„Din cauza eficacităţii în scădere a seriei primare de vaccinuri pentru Covid-19 şi a apariţiei unor variante foarte transmisibile, cum ar fi Omicron, rapelul este o condiţie pentru a fi consideraţi vaccinaţi împotriva Covid-19, pentru a vă proteja împotriva formelor de boală severă”, se arată într-un email intern citat de site-ul The Verge.

Meta Platforms, Google și Amazon susțin vaccinarea anti-COVID-19

Mai multe companii din SUA au introdus măsura obligativității certificatului verde, dat fiind faptul că noile cazuri de infectare cu varianta Omicron a virusului COVID-19 sunt în continuă creștere. De exemplu, Meta Platforms le cere angajaților care vin la locul de muncă fizic să se vaccineze cu a treia doză de vaccin anti-COVID-19. Pe lângă asta, gigantul a suspendat redeschiderea birourilor din SUA până pe data de 28 martie.

Citeste si: Marea Britanie renunță la toate restricțiile. Urmează și România? Raed Arafat a făcut anunțul

Același lucru se întâmplă și la Amazon.

Compania le-a oferit tuturor angajaților suma de 40 de dolari pentru a se vaccina cu cea de-a treia doză de vaccin anti-COVID-19.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Decizia Poliţiei în cazul miliardarului prins cu 400 de kilometri pe oră pe o autostradă din Germania. „Nimeni n-a fost în pericol” VIDEO

Școlile vor primi de săptămâna viitoare 10 milioane de teste de salivă! Anunțul a fost făcut de ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu

Pe termen lung, refugiaţii ucraineni, care fug de război, îmbogățesc Polonia (Bloomberg)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Octavian Jurma, avertisment pentru români: „Marţi e posibil să depăşim 30.000 de cazuri pe zi”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies