Emy Alupei este cea care i-a despartit de Iancu si Denisa? Cine face primele acuzatii: ''Nu iti este rusine sa desparti...''

Author: O.P.

Emy Alupei si Iancu Sterp s-au apropiat tot mai mult dupa terminarea ''Survivor Romania''/

Emy l-a placut pe Iancu inca din timpul competitiei, insa atunci inima lui apartinea Denisei.

Vestea ca Iancu si Denisa s-au despartit a venit ca un soc pentru toata lumea, mai ales pentru sustinatorii celor doi. 

Sustinatorii cuplului Iancu-Denisa dau vina pe Emy pentru despartirea celor doi. Se pare ca Iancu si Emy ar fi petrecut un weekend impreuna, chiar inainte ce cei doi sa se desparta. Oare Emy sa fie cauza despartirii celor doi?

Ce spune mama lui Iancu Sterp despre acest lucru

Iancu Sterp sta mai mult cu Emy Alupei, in timp ce iubita sa, Denisa, a plecat in Londra, acolo unde are locul de munca. Asa au aparut noi zvonuri ca Denisa si Iancu Sterp s-au despartit.  Mama lui Iancu Sterp rupe tacerea si spune adevarul.

Citeste si: Elena Ionescu, ce se intampla, de fapt, la ''Survivor Romania'' cand camerele de filmat se opreau!

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

Femeia a comentat la mesajele postate pe pagina fiului sau

”Iancu este foarte tanar, nu a fost in relatii cu nimeni. In schimb vorbeste cu toate fetele pentru ca asa este frumos si acum e timpul lui. Nu are de gand sa se lege la cap de acuma”, a spus mama lui Iancu.

Denisa și Iancu Sterp s-au cunoscut la "Puterea Dragostei", iar dacă relația lor a funcționat la distanță o perioadă de timp, acum, cei doi au decis să își spună adio.

După ce s-au separat, ambii au prezentat varianta lor referitoare la motivele care au dus la ruptura dintre ei. Acum, deși a recunoscut că suferă după Iancu, Denisa pare hotărâtă să se pună mai mult în valoare, astfel că a îmbrăcat cea mai provocatoare ținută, s-a fotografiat și a postat imaginile pe instagram.

Citeste si: Marius și Andreea Pirui, în ipostaze fierbinți. Imaginile au ajuns pe instagram

Emy Alupei, prima reactie dupa eliminarea din competitia

Denisa, în cea mai provocatoare ținută după despărțirea de Iancu. Cum s-a fotografiat?

Denisa l-a susținut pe Iancu în toată perioada în care el a fost plecat la "Survivor România" și chiar dacă relația lor părea una stabilă, se pare că, în realitate, cei doi aveau probleme destul de serioase. Timpul pe care l-au petrecut despărțiti, fără să poată comunica, și-a pus amprenta puternic asupra relației lor, iar la scurt timp după ce Iancu s-a întors din Republica Dominicană, cei doi s-au despărțit.

Cu toate că despărțirea de Iancu nu a fost una ușoară pentru Denisa, aceasta a decis să le arate prietenilor de pe instagram că este puternică. Astfel, Denisa a postat mai multe fotografii în care apare purtând un top care îi evidențiază bustul generos. În imagini, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" apare zâmbitoare, semn că și-a revenit după despărțirea de Iancu.

 

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!