Emoționant: Alex Velea, mărturii copleșitoare despre Zanni de la Survivor România: "N-are mamă, n-are tată, n-are iubită..."

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 26 iul 2022, 05:40
Alex Velea, mărturii copleșitoare despre Zanni
Sursa: Facebook

Alex Velea a vorbit despre competiția Survivor România și parcursul lui Zannidache în cadrul emisiunii, artistul făcând dezvăluiri emoținante.

Alex Velea este unul dintre cei mai apreciați artiști din România.

Recent, artistul a făcut câteva declarații despre parcursul lui Zanni la Survivor România 2021, vorbind despre trecutul Faimosului.

Citeste si: Catalin Morosanu, oripilat de ce se intampla la Survivor Romania 2021: "Iti dai seama la ce nivel au ajuns, daca au ajuns sa..."

Alex Velea, declaratii despre parcursul lui Zanni la Survivor România 2021

Alex Velea este ca un tată pentru Zanni, concurentul de la Survivor România 2021, astfel că de fiecare dată când are ocazia, artistul își arată susținerea pentru protejatul lui, aflat la Survivor România 2021. 

Celebrul cântăreț este foarte mândru de parcursul lui Zanni în cadrul competiției Survivor România 2021. Artistul este sigur că nu dorul de casă este o problemă pentru Zanni, ci condițiile în care trebuie să trăiască în junglă.

Citeste si: Culiță Sterp, declarații emoționante înainte de nașterea băiețelului său: "Am decis, de comun acord, ca acest copil…"

"E foarte greu! Eu am văzut când am fost noi în Asia … El n-are mamă, n-are tată, n-are iubită. A plecat și … la capitolul ăsta sunt sigur că n-a avut probleme, dar să stai acolo, să faci foamea, să n-ai unde să dormi.

Să dormi pe blană, pe scândură e nașpa rău", a declarat Alex Velea despre Zanni de la Survivor România 2021.

Totodată, Alex Velea îl susține pe Faimosul Zannidache și pe rețelele sociale, astfel că despre el are numai cuvinte de laudă.

"Campionu’ Survivor! Leu! Zi-le, campionule!" , a scris Alex Velea, pe contul său de Instagram.

De altfel, Zanni este susținut la Survivor România 2021 de întreaga familie a lui Alex Velea, astfel că și Antonia îl a avut numai cuvinte de laudă la adresa concurentului din echipa Faimoșilor.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

"Zanni e făcut să lupte. Mi se pare că e forță. Noi îl votăm în continuare, sperăm să câștige.  El a jucat foarte bine până acum. El e obișnuit să fie singur de mic, i se potrivește perfect acest concurs. El nu a primit educație, nu a avut exemple în viața lui. Și asta nu e o chestie de scuzat pentru comportamentul lui, dar eu cred că el a învățat din greșelile pe care le-a făcut și învață în continuare. El este foarte smart, un om bun care învață" , a spus Antonia despre Zanni. 

Întrebat dacă ar putea participa la Survivor România, Alex Velea a spus că nu ar participa, dezvăluind și motivul pentru care a luat decizia deja. Artistul a precizat că dorul de Antonia și de copii ar fi mult prea mare pentru el, motiv pentru care nu ar putea fi concurent la Survivor România.

Citeste si: EXCLUSIV! Adelina Damian, TOTUL despre apropierea de Zanni: "Eram doar noi doi, atunci am simtit sa ne apropiem..." Relatia Faimosului cu Ana Porgras, in pericol?

„Băi, nu mai am vârsta necesară. Am familie, am copiii. Dacă era să fiu adolescent, să am vârsta lor, îți dai seama, voiam să mă duc și să demonstrez ce pot eu, ce fac eu, dar așa nu. La Asia mi-a fost greu de tot.  M-a omorât dorul și de Antonia și de copiii. Eram terminat”,  a mai spus artistul. 

Zanni, dezvăluiri din copilărie: „Trăiam numai în frustrări...”

Zannidache s-a deschis în fața Războinicului Marius de la Survivor și a făcut dezvăluiri despre perioada în care a trăit în cămin și chinurile prin care a trecut în copilărie.

Faimosul de la Survivor România 2021 a mărturisit că a trecut prin multe schimbări pentru a ajunge să fie ca în prezent.

Citeste si: Ana Porgras, mesaj ULUITOR pentru Zanni la Survivor Romania 2021: "Nu stiu cum poti sa mai..."

„Am renunțat demult la tovarășii mei și i-am iubit pe tovarășii mei. Dar le-am spus „nu”. Nu știu, nu mă interesează ce vorbiți voi. „Ah, bine că ești tu deștept!”, d-alea. Mă mai jucam cu ei la calculator când eram acasă, că nu aveam ce face.

Mă chemau ei pe joc și jucam și eu cu ei. Când îi auzeam din nou de firme, de haine, ce și-a cumpărat cutare..

Cum arată băiatul cel mare al lui Alex Velea și al Antoniei. Dominic face senzație pe Instagram

Și le mai ziceam „băi, dacă mă joc cu voi, dacă mai vorbiți despre asta, simt să ies din joc, că sunteți ratați rău de tot”. La 17-18 ani, ascultam foarte mult rock, negam tot ce vedeam, eram ignorant. Am fost în etapa aia când aveam ranchiună în suflet, trăiam numai în frustrări, când auzeam de oamenii care reușesc îi înjuram încontinuu. Credeam că sunt inteligent, că e bine cum sunt eu, că-i ignor pe cei din jurul meu, că ei sunt proști.

Și că eu sunt șmecher și nu stau cu oricine. Până într-un timp, când mi-am dat seama că dacă ignor tot ce e în jurul meu, mă închid în mine și nu mă deschid spre a înțelege mai multe, mi-am dat seama că nu am ce face cu viața mea.

Ca să-i fac pe oameni să mă accepte exact așa cum sunt și să nu mai ajung să dezamăgesc pe nimeni sau pe mine, cel mai bine e să te duci din prima să te cunoască oamenii și să le spui defectele și chestiile pe care ei nu le-ar înțelege. Și m-am dus și am  zis „n-am părinți, eu sunt orfan, n-am părinți!” și toți s-au uitat la mine și n-au mai râs. Că au văzut că sunt asumat. Mi-am dat seama că asta e de fapt psihologic. Oamenii vor lovi unde doare mai tare. Toată copilăria s-a râs de mine. Stăteam într-un cămin în care aia mai mari mă băteau. Până m-am călit și nimic nu mă mai afecta”,  a povestit Zannidache. ” 

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies