Cucu si Simona Hapciuc si-au schimbat parerea despre Elena Marin dupa scenele cu Faimoasa din Consiliul de Nominalizare: "E cea mai mare palma pe care o puteam primi..."

,
Cucu este de parere ca Elena Marin exagereaza la Survivor Romania
Cucu si-a schimbat parerea despre Elena Marin la Survivor Romania 2021

Simona Hapciuc si Cucu, fosti concurenti din echipa Faimosilor de la Survivor Romania 2021, au pus-o la zid pe Elena Marin pentru scena din Consiliul de Nominalizare.


In articol:

Cucu si Simona Hapciuc sunt doi dintre Faimosii de la Survivor Romania 2021 care nu au crezut o clipa ca Elenei Marin i s-ar fi putut intampla ceva grav in Consiliul de Nominalizare de saptamana trecuta.

Desi medicul a fost prezent imediat si a constatat ca Elena trebuie dusa la spital pentru mai multe investigatii, unii dintre concurentii aflati in competitie si unii care au fost eliminati o acuza pe Faimoasa ca a exagerat intentionat incidentul pentru a obtine cat mai multa empatie din partea publicului.

Simona Hapciuc si Cucu si-au schimbat parerea despre Elena Marin

Citeste si: EXCLUSIV! Adelina Damian, TOTUL despre apropierea de Zanni: "Eram doar noi doi, atunci am simtit sa ne apropiem..." Relatia Faimosului cu Ana Porgras, in pericol?

Simona Hapciuc și Elena Marin de la Survivor România 2021
Simona Hapciuc și Elena Marin de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Elena Marin este una dintre cele mai performante concurente de la Survivor Romania 2021, insa este totodata si foarte contestata. Cucu si Simoan Hapciuc sunt doi dintre fostii Faimosi care si-au schimbat parerea despre fosta lor coechipiera:" Mi se pare că a exagerat puțin, mi se pare că treaba cu sângele din nas și toate cele… A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea pentru că mie mi se pare că e o fată foarte mișto, care aduce puncte echipei. 

Uneori se folosește de anumite lucruri din astea de empatie a publicului, care depășesc puțin limita.  Am înțeles treaba că e de atâtea luni, știu că e de atâtea luni și empatizez mult cu oamenii care sunt acolo de atâtea luni.m Toată treaba de aseară, de la consiliu, a fost puțin exagerată ”, a spus Cucu.

Cucu despre Elena Marin: "A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea pentru că mie mi se pare că e o fată foarte mișto" 

Simona Hapciuc, parere negativa despre gestul Elenei Marin la Survivor Romania
Simona Hapciuc o pune la zid pe Elena Marin

Simona Hapciuc a fost una dintre sustinatoareale Elenei Marin de cand a iesit din competitie, insa si-a schmbat pararea despre Faimoasa in momentul cand a vazut un testimonial in care Faimoasa si-a spus parerea despre actrita si nu a fost tocmai una pozitiva:" M-am uitat de vreo opt ori la clipul cu Elena, încercând să văd pe toate părțile acel sânge care se plângea că-i curge din nas și

dacă mai aveam vreo urmă de empatie față de persoana ei, mi-a dispărut în seara aceasta.  Faptul că am susținut și încurajat o persoană atât de falsă, când totul la mine este despre corectitudine și sinceritate, e cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la Dumnezeu, ca să îmi arate cât  de mult greșesc câteodată.  Și vreau să îmi cer iertare tuturor cu care m-am certat în competiția Survivor pentru Elena.
Am greșit.”

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

EXCLUSIV! Adelina Damian, TOTUL despre apropierea de Zanni: "Eram doar noi doi, atunci am simtit sa ne apropiem..." Relatia Faimosului cu Ana Porgras, in pericol?

Ion Cristoiu face TABLOUL CRIZEI politice: Personajele lui Caragiale vorbesc şi uneori chiar trăiesc sub influenţa presei. A presei proaste

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Cum este de fapt Maria Chitu la Survivor Romania 2021? Adelina Damian a spus totul despre favorita publicului de la Razboinici

Raluca Dumitru, adevarul din spatele conflictului cu Faimosul Culita Sterp! Cine a orchestrat totul si de unde s-a aprins samanta de scandal

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies