Ana Porgras, mesaj ULUITOR pentru Zanni la Survivor Romania 2021: "Nu stiu cum poti sa mai..."

Author: Alice Popescu
Ce i-a scris Ana Porgras lui Zannidache

Ana Porgras nu l-a uitat pe Zanni, insa de data aceasta mesajul ei pentru Faimos a fost unul diferit fata de restul.

Au curs rauri de cerneala dupa eliminarea Anei Porgras de la Survivor Romania 2021, mai ales despre relatia de prietenie dusa la un alt nivel cu Zanni, unul dintre favoritii la trofeul competitiei.

Luni de zile s-a vorbit despre o posibila relatiei de iubire intre cei doi Faimosi, mai ales ca si in timpul competitiei aveau o chimie aparte si multi dintre concurenti au observat acest lucru printre care si Jador. Insa, Ana a sustinut de fiecare data ca nu este vorba despre asa ceva, ci doar o prietenie cum nu poate di explicata in cuvinte.

Ana Porgras, mesaj pentru Zanni la Survivor Romania 2021

Citeste si: Momente dramatice la Survivor Romania 2021! Cine este eliminat in lacrimi din competitie dintre Stefan Ciuculescu, Raluca Dumitru, Andrei Dascalu si Marius Craciun

Imediat dupa ce a fost eliminata, Ana l-a sustinut pe Zanni cu cele mai frumoase mesaje si declaratii si l-a rugat sa renunte de ura sau razbunare si sa fie cel mai bun pe traseu. In tot acest timp, s-a dovedit faptul ca Zanni a devenit tot mai stabil in ce priveste parcursul sau la Survivor Romania 2021 si multi dintre fosti concurenti il dau drept castigator printre care si Sorin Puscasu care ii admira determinarea si strategia pe care le-a facut in cadrul competitiei.

Zanni, replica acida dupa ce Ana Porgras l-a desfiintat printr-un mesaj postat pe Instagram

Zannidache, sustinut pana la capat de Ana Porgras

Citeste si: REACTIA Mariei Chitu cand a fost desemnata favorita publicului! Ce a facut Elena Marin cand a auzit rezultatul anuntat de catre Daniel Pavel in Consiliul de Eliminare

Acum, ca show-ul este pe ultima suta de metri, Ana Porgras a tinut sa ii trimita Faimosului un mesaj cu totul aparte: "Bravo, Zannidache.

Mândra de tine! Nu știu sincer cum mai poți să tragi în continuare de tine, dar vreau să îți transmit telepatic că exact așa se comportă un campion! Trage de el până în pânzele albe și asta demonstrezi tu cu fiecare intrare pe traseu!Stați liniștiți că încă îl susțin pe Zanni din tot sufletul, chiar dacă nu mai postez la fel de des nu înseamnă că nu sunt acolo cu el. Așa că nu vă obosiți să comentați aiurea”, a scris Ana Porgras pe contul ei de Instagram.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies