Emoții mari înaintea celui de-al doilea joc de imunitate al săptămânii. Ce îi așteaptă pe Faimoși și Războinici?

,
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România”
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii începe la Survivor România 2021, iar emoțiile sunt mari atât în tabăra Războinicilor, cât și în cea a Faimoșilor. Cum arată traseul din această seară?


In articol:

Imunitatea este o miză uriașă pentru concurenții de la Survivor România 2021. Dacă Faimoșii își doresc ca astăzi să obțină victoria pentru a nu fi nevoiți să facă din nou nominalizări, Războinicii își doresc să iasă din nou învingători, iar totemul de imunitate să rămână la ei.

Cum arată traseul din această seară?

Emoții mari pentru Faimoși și Războinici. Începe cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii la Survivor România 2021

Pe lângă provizii sau alte premii suplimentare, imunitatea este miza cea mai importantă la Survivor România 2021. Echipa învingătoare are parte de un consiliu de nominalizare liniștit, nu trebuie să voteze pe nimeni spre eliminare, în timp ce învinșii trebuie să aleagă un coleg sau o colegă de echipă care nu se descurcă prea bine pe trasee și care ar merită să părăsească competiția.

Nominalizările dau naștere de foarte multe ori unor certuri aprinse în cadrul echipelor, motiv pentru care Faimoșii și Războinicii luptă cu toate forțele pentru a nu ajunge în situația de a face nominalizări. În consiliul trecut, Faimoșii au decis să o nominalizeze pe Andreea Antonescu spre eliminare. 

În această seară, concurenții de la Survivor România 2021 vor juca cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii.

Se vor întrece din nou pe un traseu complicat și care îi va determina să dea tot ce au mai bun și să își depășească limitele.

Citeste si: Ce se întâmplă cu Jador după ce s-a accidentat la Survivor România 2021? Faimosul nu este prezent în consiliul de nominalizare, iar Daniel Pavel a făcut anunțul: „În această seară, el...”

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat cum arată traseul pe care vor concura Faimoșii și Războinicii în al doilea joc de imunitate al săptămânii.

„Concurenții trebuie să împingă două panouri dreptunghiulare succesive peste care trebuie să treacă, după care urcă pe o structură supraetajată peste care trebuie să treacă la etajul al doilea al acestei structuri și pășesc acolo peste o trapă pe care o împing. De asemenea, au obastacole peste care trec sau pe care le sar. Printr-o scară verticală ajung din nou la sol unde îi așteaptă un inel care trebuie tras și acest inel ridică un tunel compus din trei hexagoane prin care trec.

Intră apoi într-un bazin cu apă. La ieșirea din bazinul cu apă, concurenții intră pe o rampă unde trec printr-un tunel din cercuri. Urmează apoi un labirint deasupra căruia trebuie să treacă de 5 saci de dimensiunea sacilor de box, însă de formă hexagonală. Coboară apoi, în viteză, o pantă, depășesc apoi un alt labirint și ajung la proba de îndemânare, proba de final, unde 4 bețe sunt aliniate și trebuie doborâte prin aruncări succesive ale unor inele.
Echipa care acumulează prima 10 puncte este echipa care va câștiga totemul de imunitate și un consiliu liniștit.”,
a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021. 

Faimoșii sunt gata să își ia revanșa după înfrângerea suferită ieri, în timp ce Războinicii vor să câștige și de această dată imunitatea pentru a avea parte de un consiliu de nominalizare liniștit. În jocul de astăzi, Jador nu va fi prezent pe teren, iar Romina nu va putea intra pe traseu pentru că nu a primit acceptul medicilor. 

Citeste si: A urlat de durere! Jador, accidentare gravă la Survivor România 2021: „Dacă mă vede mama...” Care a fost verdictul medicului?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce crede Culiță Sterp despre Andreea Antonescu? A spus direct care este părerea lui despre Faimoasă: „Trebuie să mergem noi, să o împingem de la spate. Mă deranjează...”

PANDEMIA NU îi blochează ambițiile politice: Ludovic Orban anunță că are SUSȚINERE MASIVĂ și face alegeri în PNL

DEZASTRU la Survivor Romania! Un alt concurent OBLIGAT sa paraseasca competitia

Sebastian Chitosca, un nou atac la adresa Elenei Marin! Ce i-a facut Faimosul imediat dupa Consiliul de Eliminare si cum a reactionat artista

Cum arăta Andreea Antonescu pe vremea când cânta în trupa Andre și nu avea nicio operație estetică. FOTO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies