Emoții mari în Gala Puterea Dragostei din această săptămână. Cristina Mihaela face un anunț neașteptat. Cine părăsește casa iubirii, dar și cine se va bucura de premiul de 1.500 de euro

,
Gala Puterea Dragostei
Cine va fi eliminat din casa dragostei?[Sursa foto: Captură KANAL D]

Emoții mari și în această săptămână în casa Puterea Dragostei. Este o gală plină de surprize, Cristina Mihaela face un anunț care îi lasă mască de concurenți. Cine este favoritul săptămânii, dar și cineva va părăsi casa iubirii?


In articol:

Cel mai așteptat moment al serii în Gala de duminică a emisiunii Puterea Dragostei  este cel în care prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela, anunță favoritul săptămânii și concurentul eliminat din casa iubirii.

Cristina Mihaela face un anunț incredibil la care concurenții nici nu s-au așteptat.

Alexandra sau Marinescu? Cristina Mihaela a anunțat favoritul săptămânii în casa Puterea Dragostei

Dacă unii concurenți de la Puterea Dragostei au reușit să îi cucerească pe cei de acasă și sunt votați săptămână de săptămână, alții nu se bucură de aceeași apreciere din partea publicului. Evident, în momentul în care își aleg preferații, cei de acasă sunt foarte atenți la felul în care concurenții se comportă în cadrul emisiunii, astfel că orice reacție deplasată este taxată de public.

Gala Puterea Dragostei
Marinescu sau Alexandra?[Sursa foto: Captură KANAL D]

În aceasă săptămână, cei doi favoriți au fost Alexandra și Marinescu, doi concurenți foarte iubiți de public. Aceștia s-au luptat pentru titlul de lider suprem în casa iubirii în următoarea săptămână, dar și pentru cecul în valoare de 1500 de euro. Cei aflați în pericol de eliminare, în urma voturilor concurenților, sunt Ayda și Paul. Cine va pleca acasă?

Cristina Mihaela a făcut, în cele din urmă, anunțul mult așteptat și a rostit numele favoritului săptămânii.

De această dată, Alexandra a fost cea care a primit cele mai multe voturi din partea celor de acasă. 

Citeste si: Un nou scandal de proportii in casa iubirii! Urmariti o noua editie incendiara "Puterea dragostei", sambata, 8 mai, de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

„Favoritul săptămânii, câștigătorul acestui cec în valoare de 1500 de euro, liderul suprem în casa Puterea Dragostei și cel care își protejează casa în această seară este Alexandra.”, 

a spus Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei.

Gala Puterea Dragostei
Alexandra este favorita saptamanii[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Romeo, atac dur la adresa lui Marinescu și a Mariei: ”Acești doi indivizi ahtiați după faimă și după bani...” Urmăriți o ediție incendiară Puterea dragostei, DUMINICĂ, 9 mai, de la 16:00 ți de la 19:00, la Kanal D!

Cine a părăsit competiția Puterea Dragostei?

În această seară, Ayda și Paul au fost în pericol de eliminare, ei fiind votați de restul concurenților din casa iubirii.

Având în vedere că Alexandra a fost aleasă favorita publicului în această săptămână, aceasta și-a protejat casa și a salvat-o pe Ayda de la eliminare, ceea ce înseamnă că pentru Paul competiția Puterea dragostei se oprește aici. Însă, a avut loc o întorsătură de moment, Cristina Mihaela a făcut un anunț foarte important pentru concurenții din casa Puterea Dragostei. Prezentatoarea emisiunii a anunțat că în această săptămână nu vor avea loc eliminări, deoarece săptămâna trecută doi concurenți au părăsit casa iubirii.
Mai exact, Andrada și Cazi au părăsit competiția, astfel în această săptămână niciun concurent nu va părăsi casa dragostei.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 9 mai- VIDEO. Romeo dă cărțile pe față în Gala

Prefectul Capitalei recunoaște: NU ARE nicio idee pentru stimularea vaccinării și nici rata de 80% vaccinați NU ajută la stoparea infectărilor

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Romeo, atac dur la adresa lui Marinescu și a Mariei: ”Acești doi indivizi ahtiați după faimă și după bani...” Urmăriți o ediție incendiară Puterea dragostei, DUMINICĂ, 9 mai, de...

Un nou scandal de proportii in casa iubirii! Urmariti o noua editie incendiara "Puterea dragostei", sambata, 8 mai, de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies