Emoții în Casa iubirii! Trei concurenți au ajuns în pericol de eliminare! Iată cine a părăsit emisiunea duminică, 26 iunie!

,

Momente tensionate în Casa iubirii, trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă!


In articol:

Ca în fiecare seară de duminică și Gala aceasta a emisiunii Casa iubirii a fost una marcată de multe tensiuni, emoții și chiar regrete. La finalul serii, Andreea Mantea a anunțat cine părăsește emisiunea.

Citeste si: Sorin din Casa iubirii este îndrăgostit lulea de una dintre cele mai frumoase concurente! Iată cine este tânăra care i-a furat deja inima! Cei doi tineri vor avea parte de o întâlnire inedită în afara casei!

Cine a părăsit Casa iubirii?

În cadrul ediției de duminică, 26 iunie, a emisiunii Casa iubirii, emoțiile și suspansul au atins cote maxime. Trei concurenți au fost nominalizați de către colegii lor și au ajuns în pragul eliminării, însă în cele din urmă doar unul dintre ei a părăsit show-ul matrimonial. Aproape toți concurenții au fost uluiți când au auzit cine trebuie să plece din Casa iubirii.

Andreea Mantea a anunțat că dintre cei trei concurenți care se află în pragul eliminării, Dragoș, Alexandra și Grațiela, doar unul dintre ei își va lua rămas bun de la colegi.

Citeste si: Natalia, singura care cunoaște secretul Biancăi de la Casa Iubirii. De ce concurenta este cuprinsă mereu de crize de gelozie: "Nu cred că va vrea să vorbească"

Dragoș, Alexandra și Grațiela au așteptat cu sufletele la gură și cu emoții anunțul făcut de Andreea Mantea. După câteva momente pline de suspans, Andreea Mantea a anunțat că primul concurent salvat, care își va putea continua parcursul în Casa iubirii, este Alexandra.

"Dintre cei trei, propuși spre eliminare de voi, cel care are cele mai multe voturi și se va întoarce pe locușorul lui, cel care nu părăsește Casa iubirii, este Alexandra", a anunțat Andreea Mantea.

Alexandra a mărturisit că este în stare de șoc și că nu se aștepta să mai rămână în Casa iubirii.

Tânăra s-a arătat extrem de tristă și cu ochii în lacrimi a spus că vrea să plece ea în locul lui Dragoș.

În acest context, lupta finală s-a dat între Grațiela și Dragoș. În cele din urmă, Andreea Mantea a anunțat că Dragoș va părăsi emisiunea.

Alexandra nu se aștepta la acest verdict, astfel, concurenta nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi. 

"A sosit momentul să aflăm numele celui care va părăsi Casa iubirii. Cel care are cele mai puține voturi din partea telespectatorilor și care părăsește astăzi Casa iubirii, este Dragoș", a anunțat Andreea Mantea.

După anunțul făcut de prezentatoarea emisiunii, Dragoș a mărturisit se aștepta să fie eliminat din Casa iubirii. Spre marea lui dezamăgire, nu a reușit să intre în grațiile concurentelor, deși și-ar fi dorit să își găsească jumătatea în cadrul show-ului matrimonial.

Citeste si: Bianca, bulversată până la lacrimi de atitudinea lui Adrian! „Iar sunt dezamăgită” Iată ce decizie neașteptată a luat Adrian și ce se va întâmpla cu relația lor in Casa iubirii!

 

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Nu o să-ți vină să crezi unde își petrece vacanța Câner Cindoruk, Volkan din serialul "Infidelul"

SUA oferă opt elicoptere în mod gratuit Cehiei, după ajutorul oferit de cehi către Ucraina

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Sâmbătă, de la ora 15:00, începe un nou sezon „ROventura”, Incursiune de vis, de pe Plaiul Bâscilor până la Buzău

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies