Sorin din Casa iubirii este îndrăgostit lulea de una dintre cele mai frumoase concurente! Iată cine este tânăra care i-a furat deja inima! Cei doi tineri vor avea parte de o întâlnire inedită în afara casei!

,
casa

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii Casa iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Andreea Mantea a aflat în ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, faptul că o nouă idilă e pe cale să se înfiripe în cadrul show-ului! Sorin pare din ce în ce mai îndrăgostit!


In articol:

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, concurenții au avut parte de noi provocări de senzație, menite să îi apropie și să ii determine să se cunoască mai bine. Dragostea a plutit în aer încă de la primele ore ale zilei.

Andreea Mantea i-a provocat pe concurenți să participe la un concurs inedit de cusut, în cadrul căruia unii concurenți au avut parte de premii de pomină. Tot în ediția de astăzi, Andreea Mantea a descoperit faptul că o nouă idilă e pe cale să prindă contur în Casa iubirii, între Sorin și Nicoleta, una dintre cele mai frumoase și atrăgătoare concurente intrată relativ recent în emisiune.

Sorin din Casa iubirii îndrăgostit lulea de una dintre cele mai frumoase concurente! Iată cine este tânăra care i-a furat deja inima

Fetele din Casa iubirii au fost nevoite să demonstreze abilități de croitorie, mai exact au avut de cusut nasturi pentru a le arată băieților cât de îndemânatice sunt. Perechile care au participat au fost formate din Grațiela și Odeh, Sorin și Nicoleta și Adrian cu Bianca. În cele din urmă cei care au câștigat acest concurs inedit de îndemânare au fost Sorin și Nicoleta.

În ciuda faptului că Nicoleta a subliniat înainte de start faptul că nu se pricepe mai deloc la cusut, frumoasă concurență a reușit să coasă cel mai bine cei șase nasturi pe cămașă lui Sorin. Cei doi tineri s-au bucurat enorm că au câștigat concursul de cusut. Andreea Mantea a anunțat-o pe Nicoleta că ea și Sorin au câștigat câte un delicios tort de înghețată, pe care le-au putut împărți și cu ceilalți colegi.

„Felicitări! Sorin și Nicoleta au câștigat! Nicoleta ai un tort de înghețată pe care îl poți împărți cu cine vrei tu! Pentru că v-ați încins, răsplată era tortul de înghețată!”, a

spus Andreea Mantea.

După încheierea concursului de cusut, Andreea Mantea a subliniat că are de întrebat foarte serios pe unul dintre băieți. Cel vizat a fost Sorin, care avea câștigate până în prezent două date-uri, unul cu Kinga și unul cu Bianca. Însă prezentatoarea emisiunii a menționat că are pentru el o propunere în acest sens și anume să renunțe la cele două întâlniri pentru a merge la date cu orice altă față din Casa iubirii. Iar răspunsul lui Sorin nu a întârziat să apară, deoarece tânărul a replică imediat că și-ar dori să se vadă în afară emisiunii cu Nicoleta, față pe care o place de ceva vreme și pe care își dorește să o cunoască mai bine.

Citeste si: Natalia, singura care cunoaște secretul Biancăi de la Casa iubirii. De ce concurenta este cuprinsă mereu de crize de gelozie: "Nu cred că va vrea să vorbească"

Citeste si: Se naște o nouă idilă în Casa iubirii! Grațiela recurge la multe trucuri pentru a ajunge în casa băieților, să-l întâlnească pe cel pe care îl place!

 

Citește-ne pe

Citește și:

EXCLUSIV Bărbatul cu probleme psihice care şi-a măcelărit familia, în Argeş, nu mai fusese evaluat de o comisie din 2004

Natalia, singura care cunoaște secretul Biancăi de la Casa Iubirii. De ce concurenta este cuprinsă mereu de crize de gelozie: "Nu cred că va vrea să vorbească"

Noi sancțiuni împotriva Rusiei: Embargoul european asupra cărbunelui rusesc intră în vigoare la miezul nopţii

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Andreea Mantea a ”spart” toți banii la cazinou. Vedeta a vrut să de-a lovitura. Iată cu ce s-a ales după experiența în sala de jocuri de noroc

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies