Giani Kirita, Victor Slav si Catalin Cazacu sunt “Vulturii de noapte”

Energicul Giani Kirita se intoarce la carma show-ului „Vulturii de noapte”, alaturi de colegii si bunii sai prieteni, Catalin Cazacu si Victor Slav! Reunindu-se intr-un trio de exceptie, acestia vor prezenta un late night show antrenant care nu ii va lasa indiferenti pe fanii acestora si care va instiga la distractie si voie buna.

Victor Slav, indragitul prezentator cu ani de experienta in televiziune de-a lungul anilor ce s-a evidentiat atat prin calitatile sale de un bun moderator, cat si prin eleganta si rafinament, are asteptari uriase de la acest proiect si este nerabdator de reintalnirea cu fanii.

“Vom face un adevarat spectacol pe micile ecrane, cred ca este un show care ni se potriveste perfect si in care ne vom pune in valoare punctele forte care ne caracterizeaza. Va fi un format TV unic pe piata media din Romania care va revolutiona tot ceea ce inseamna aceasta industrie. De abia astept reintalnirea cu fanii nostri, sa ii binedispunem si sa le aducem zambete pe chip”, a adaugat Victor Slav.

Catalin Cazacu, campionul de motociclism viteza, fost concurent la “Exatlon” si prezentatorul show-ului de la Kanal D, “Cash Taxi”, crede cu tarie in acest nou format la carma caruia se va afla, alaturi de ceilalti doi colegi de platou, si afirma ca ei vor avea ingredientele necesare unui spectacol pe cinste, in fata micilor ecrane.

“Asocierea intre noi trei va fi, clar, demna de Oscar! Eu cu Giani Kirita ne cunoastem foarte bine pentru ca am petrecut foarte mult timp impreuna, intr-o perioada foarte scurta. Cred ca Victor Slav, de cealalta parte, este cel care ne va tine pe linia de plutire si va contrabalansa situatia, atunci cand va fi cazul. Asa ca aceste ingrediente vor da nastere unui spectacol pe cinste”, a povestit Catalin Cazacu.