Informare Kanal D privind modificarea grilei, in contextul actual

,

Pe fondul situatiei generate de epidemia COVID-19, din dorinta protejarii angajatilor si familiilor acestora, a colaboratorilor si invitatilor din emisiuni, precum si din nevoia respectarii recomandarilor autoritatilor pentru prevenirea imbolnavirilor, Kanal D restrange anumite activitati ale postului, fara a afecta fluxul difuzarilor in grila Kanal D.

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" va fi difuzata, incepand de saptamana aceasta, in fiecare miercuri, de la ora 22:00, urmand ca in fiecare joi, de la 22:00, telespectatorii sa poata urmari filme romanesti apreciate de publicul larg, si in fiecare vineri, de la aceeasi ora, sa revada show-ul “Vulturii de noapte”.

Posibile modificari in grila Kanal D vor fi comunicate, ca si pana acum, prin canalele oficiale ale postului TV si prin materiale trimise presei.

Toate departamentele Kanal D sunt functionale, o serie de echipe lucrand de acasa, in contextul in care tehnologia permite acest lucru.

Stirile Kanal D vor continua sa ofere telespectatorilor, zi de zi, in jurnalele de la 12:00 si de la 19:00, in timpul saptamanii, si de la 12:00 si 18:00, in weekend, informatii obiective, din surse credibile.

Bunele practici, pe fondul epidemiei, sunt respectate cu strictete de echipa Kanal D, pornind de la etica jurnalistica si pana la normele de igiena stricta si la distanta sociala, atat de necesare in aceste momente.

" Traversam un context in care este nevoie, in toate aspectele activitatilor noastre, de informare corecta, echilibru si umanitate. Prin actiuni responsabile si respectand recomandarile autoritatilor, vom trece cu bine peste aceasta perioada dificila.

Vom spriji, prin informatii la zi, din surse oficiale, fara exagerari, toate eforturile care se fac deja pentru depasirea acestei situatii sensibile", a declarat Ugur Yesil, CEO Kanal D.  

 

Citește-ne pe
Citește și:

Vezi online serialul "Hercai" subtitrat in limba romana - Episodul 59, sezonul 1, miercuri, 23 iunie 2021 - VIDEO. Reyyan, in pericol de moarte!

BNR: 'Un lucru care ne frapează este cel vizând sectorul guvernamental. Aici să ştiţi lucrurile aproape că deranjează'

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Prima pensie poate fi primită mai devreme! Ce condiții trebuie să respecte pensionarii români

Sarbatoare importanta cu cruce rosie, joi, 24 iunie 2021. Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul sau Dragaica! Ce rugaciune se rosteste de Sanziene!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies