Kanal D, premiul de Excelenta pentru evolutie spectaculoasa, la Radar de Media Summer Gala

Kanal D a primit distinctia de Excelenta pentru evolutie spectaculoasa, la Radar de Media Summer Gala, in cadrul careia au fost anuntati si finalistii Premiilor Radar de Media 2019.

Cosmin Cernat, vedeta Kanal D si un profesionist desavarsit in domeniul televiziunii,  a urcat pe scena pentru a ridica Premiul, in numele echipei Kanal D. Pe covorul rosu, la eveniment, s-au aflat o serie de vedete, printre care Raluca Badulescu, Silvia Ionita, Catalin Cazacu, castigatorii celui de-al treilea sezon Exatlon - Ion Surdu si Andreea Arsine.

Citeste si: Radar de Media SUMMER GALA 2019

In cadrul Galei, Kanal D a fost nominalizat la nu mai putin de 10 categorii de premii: Cea mai buna emisiune tip magazin: Teo Show; Cea mai buna emisiune de Reportaje/Anchete: „Asta-i Romania”; Cel mai bun Jurnal de Stiri: Stirile Kanal D; Cel mai bun reality show: „Exatlon” si „Bravo, ai stil!”; Cel mai bun serial: „Povestea noastra”; Cel mai bun cuplu de prezentatori: (trio) Victor Slav, Giani Kirita si Catalin Cazacu, de la „Vulturii de noapte”; Cea mai populara vedeta din Romania: Teo Trandafir, prezentator „Teo Show” si ”Vrei sa fii Milionar?”; de asemenea, Radio Impuls a fost nominalizat cu productia „Bara la Bara”, la categoria Cea mai buna productie de Radio.

Castigatorii Premiilor Radar de Media 2019 vor fi anuntati in cadrul unui eveniment ce va avea loc in luna noiembrie a acestui an. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate