Emisiunea "WOWBiz" si serialul "Suleyman Magnificul – sub domnia iubiri" spulbera concurenta!

,
Emisiunea WOWBiz si serialul Suleyman Magnificul – sub domnia iubiri spulbera concurenta!

Marti, 16 aprilie, Kanal D s-a situat pe primul loc in preferintele telespectatorilor, in intervalul 20.00 – 24.30, cu late-night show-ul "WOWbiz" si serialul fenomen “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”, inregistrand o medie de 10.0% rating si 22,4% cota de piata, pe targetul All Urban, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania.

Astfel, in intervalul 22.15 – 24.30, emisiunea "WOWbiz", prezentata de Andreea Mantea si Madalin Ionescu, a propulsat statia Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor, cu 5,9% rating si 15,8% cota de piata, pe targetul All Urban.

1.100.000 de telespectatori vizionau dezvaluirile senzationale din show-ul "WOWbiz", minutul de aur fiind atins la 22.16 cand 1.851.000 de romani urmareau cel mai indragit show al serii.

Si serialul fenomen "Suleyman Magnificul- sub domnia iubirii" a spulberat din nou concurenta, surclasand productiile televiziunilor concurente, astfe lca, in intervalul 20.00 – 22.15, Kanal D a inregistrat 14,1%rating si 27.0% cota de piata, pe targetul All Urban, conform datelor furnizate de Kantar Media. In minutul de aur, inregistrat la 22.02, 2.761.000 de telespectatori urmareau intrigile de la palatal sultanului Suleyman.

Nu ratati, in fiecare luni si marti, serialul "Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii", de la ora 20.00 si late-night show-ul "WOWbiz", prezentat de Andreea Mantea si Madalin Ionescu, de luni pana joi, de la ora 22.15, la Kanal D.

 

Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

Daniel Ionașcu îl desființează pe CTP: Excesele de comportament sunt specifice unei tulburări care este foarte clar delimitată în psihiatrie

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Spitalul Metropolitan Bucuresti, cand incepe constructia primului spital inteligent din Romania


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies