Emily Burghelea, apel disperat pe internet: "Ajutor!" Ce se întâmplă cu fiica sa, Amedea

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 26 mar 2023, 18:07

Emily Burghelea și soțul ei au trecut prin momente dificile. Fetița celor doi s-a încuiat în mașină. Iată cum s-a întâmplat totul!

Emily Burghelea este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România. Tânăra se simte o femeie împlinită din toate punctele de vedere, are succes pe plan profesional, dar și pe plan personal. Recent, Emily a postat pe Instagram mai multe imagini și filmulețe cu fiica sa, iar fanii s-au îngrijorat. Incredibil ce s-a întâmplat cu micuța!

Citește și: Emily Burghelea este în impas. Cu lacrimi în ochii, blondina le-a cerut disperată ajutorul urmăritorilor: „Nu știu în ce direcție s-o apuc”

Emily Burghelea și-a îngrijorat fanii: "Ajutor!" Ce s-a întâmplat cu Amedea, fiica fostei asistente TV

Emily Burghelea și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, cei doi au împreună doi copii, care le-a făcut viața mai frumoasă. Însă, cu puțin timp în urmă, cei doi au tras o sperietură zdravănă. Fiica lor s-a închis singură în mașină și nu a mai reușit să le deschidă.

Soțul fostei asistente TV a încercat să-i explice fetiței cum să deschidă ușile, însă, micuța apăsa doar pe butonul de închidere. Mai mult, în timp ce se afla în scaunul auto pentru copii, Amedea a aruncat cheia pe care o avea în mână. Atunci, panica a devenit și mai mare pentru părinți.

Citește și: Cum se simte Emily Burghelea după ce a născut a doua oară. Anunțul îngrijorător făcut de soțul ei: „E destul de rău”

Soțul blondinei a trebuit să găsească alte soluții pentru a putea intra în autovehicul, iar într-un final a spart parbrizul.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Emily Burghelea  a încercat, în tot acest timp, să-și liniștească fetița: 

„Stai cumințică că gata, a rezolvat tati. A spart geamul, gata, imediat.

Stai liniștită, iubirea mea, uite, intră mami pe geam și deschide ușa. Nu te speria!”, spunea blondina într-unul dintre videoclipurile postate în mediul online.

„Panică totală, nu răspunde nimeni de la deblocări sau alte soluții. Măcar Amedea e liniștită și are cheia în mână, încerc să-i explic cum să deschidă și trag de ușă. Emily Burghelea e speriată. A aruncat cheia din mașină. Nu mai există posibilitatea comunicării.

Acum îmi trebuie soluții de intrat în mașină fără cheie.”, scria pe Instagram partenerul de viață al vedetei.

„Am văzut câteva comentarii în care mi se sugera să sparg luneta sau geamurile laterale, pentru că sunt mai ieftine. Am ales să o țin cât mai departe pe Amedea de cioburi, de aceea am spart parbrizul, pentru siguranța ei", a mai scris bărbatul.