Emily Burghelea este în impas. Cu lacrimi în ochii, blondina le-a cerut disperată ajutorul urmăritorilor: „Nu știu în ce direcție s-o apuc”

Author: Madalina Maftei

Emily Burghelea:”Am observat un comportament destul de ciudat la Amedea, nu știu ce se întâmplă”

Sursa: Instagram Emily Burghelea

Emily Burghelea traversează o perioadă extrem de dificilă, nereușind să găsească o cale de rezolvare. Aceasta le-a cerut ajutorul internauților.

Dacă credea că greul a trecut, ei bine, Emily Burghelea a ajuns din nou în impas. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” se confruntă cu o situație fără precedent, care i-a dat foarte mult de gândit. Blondina a observat că se întâmplă ceva neobișnuit cu fiica sa, astfel le-a cerut ajutor urmăritorilor săi din online.

Emily Burghelea:”Am observat un comportament destul de ciudat la Amedea, nu știu ce se întâmplă”

Emily Burghelea le-a povestit internauților că fiica ei trece printr-o perioadă dificilă și nu știe în ce direcție să o apuce pentru a rezolva problemele micuței, care se dovedesc a fi destul de grave.

După ce a devenit mămică pentru a doua oară, Emily a întâmpinat o mulțime de probleme, de la cele de sănătate și până la cele de familie. Amedea a devenit geloasă pe frățiorul său, iar acum,

după ce s-au schimbat educatoarea și îngrijitoarea de la grădiniță, micuța suferă și mai tare și are un comportament neobișnuit, după cum a precizat chiar blondina.

Citește și: Emily Burghelea, apel disperat pe internet: „Nu știu ce să mai facem” Ce se întâmplă cu fiica sa, Amedea

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Emily le-a cerut ajutorul mămicilor din online, căci nu știe cum să rezolve această problemă și o afectează foarte tare când o vede pe micuță că suferă, astfel le-a povestit ce s-a întâmplat cu ea la grădiniță, de 8 martie.

Emily Burghelea a fost pe punctul să nu intre la examenul de licență. Ce a pățit vedeta cu doar câteva minute înainte de a susține proba

„Nu știu în ce direcție s-o apuc ca să rezolv chestia asta. Ieri am fost la grădiniță pentru că a fost ziua mamei și am stat

toate cu copiii, doar că am observat un comportament destul de ciudat la Amedea, nu știu ce se întâmplă, cert e că s-a schimbat și educatoarea și îngrijitoarea de care ea era extrem de atașată  și în tot contextul ăsta cu frățior nou acasă, educatoare nouă și îngrijitoare nouă, Amedea pur și simplu suferă și am văzut chestia asta ieri, mi s-a rupt sufletul în mine. Ați văzut că ieri am plâns toată ziua. Ea are un an și 11 luni, încă nu vorbește, nu poate să-și exprime în cuvinte sentimentele și trăirile și chestia asta e cu tot mai dificilă, pentru că nu pot să mă duc să o întreb. Ea înțelege, dar nu știu cât de mult înțelege.(...)
Când am fost la grădiniță și am văzut că ea e destul de agitată și voia toate jucăriile pe care le aveau ceilalți copii, am realizat că nu am trecut peste problemă. Nu pot să zic că nu a acceptat-o pe noua educatoare, dar comportamentul ei denotă că ceva nu e ok în interiorul ei. Eu stau acum și mă întreb ce să fac în situația asta, cum procedez.(...)
Probabil că suflețelul ei mic suferă, deja îmi vine să plâng. Trebuie să găsesc o soluție prin care nu știu...chiar e greu. Nu știu dacă voi ați trecut pe chestii de astea. Îmi puteți recomanda pe cineva, dacă există oameni specializați în gestionarea situațiilor de genul asta, un psiholog. Eu pe internet nu am găsit nimic”, a povestit Emily Burghelea, pe pagina personală de Instagram.

Citește și: Emily Burghelea a anunțat numele celui de-al doilea copil. Ce nume a ales vedeta pentru fiul său: ”Este nume de sfânt”

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?