Cum se simte Emily Burghelea după ce a născut a doua oară. Anunțul îngrijorător făcut de soțul ei: „E destul de rău”

Author: Lavinia Medrea

Anunțul îngrijorător făcut de soțul ei

Sursa: Instagram Emily Burghelea

Săptămâna trecută, Emily Burghelea a născut un băiețel, astfel că a devenit mamă pentru a doua oară. Iată cum se simte vedeta la câteva zile după ce a ieșit din spital!

De ieri, Emily Burghelea se simte rău din cauza „febrei

laptelui”, problemă care o face să se confrunte cu frisoane, febră, dureri de sâni și o stare de rău. 

Cum se simte Emily Burghelea după ce a născut a doua oară

Aseară, soțul lui Emily Burghelea a dus-o pe vedetă la spital, unde a stat jumătate de noapte din cauza stărilor de rău. Ulterior, s-a întors acasă și s-a simțit o idee mai bine. 

Citește și: Foto| Emily Burghelea a devenit mămică pentru a doua oară! Vedeta a născut un băiețel de nota 10: ”Cel mai frumos sentiment din lume”

Din nefericire, Andrei, soțul ei, a făcut un anunț îngrijorător. Acesta le-a mărturisit urmăritorilor săi că starea lui Emily se tot înrăutățește. 

Citește și: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea

„Tocmai ce credea că am scăpat, dar iar a făcut temperatură, efectiv a luat-o dintr-o dată cu frisoane și temperatură, după ce era bine... E destul de rău, are 39 temperatură și frisoane”, a declarat Andrei, soțul lui Emily Burghelea, pe contul său de Instagram.

Soțul lui Emily Burghelea, mai grijuliu ca niciodată

Un lucru pentru care este apreciat soțul lui Emily Burghelea este grija și

dedicarea pe care i le oferă fostei concurente de la „Bravo, ai stil”. Andrei nu s-a mai odihnit de când vedeta a avut parte de „febra laptelui” și a avut grijă ca mama copiilor lui să se simtă bine.

Victor Slav, dezvăluiri în exclusivitate despre relația cu fiica lui, Sofia și a Biancai Drăgușanu:

Citește și: Soțul lui Emily Burghelea a posta pe rețelele de socializare prima fotografie fără mască! Cum arată Andrei fără obiectul care i-a ascuns identitatea în tot acest timp

„Tot timpul asta Andrei nu a dormit deloc, a stat și efectiv ne-a păzit,   s-a speriat foarte tare ieri noapte, când m-a văzut în starea în care eram. @iubitul_lui_emily tu ești eroul meu și îți mulțumesc pentru tăria pe care o ai de fiecare dată, în orice fel de situație, știu că mă pot baza pe tine, indiferent ce se întâmplă și datorită puterii pe care tu și cei mici mi-o transmiteți știu că oricât de jos aș pica… Mă voi putea ridica!”, a transmis Emily Burghelea, pe Instagram, după ce a ieșit din spital.

Din nefericire, n-a durat mult că Emily Burghelea a început să se confrunte din nou cu stări de rău.

 


Bianca, atac aprig la adresa lui Robert! Concurenta și-a ieșit din minți în clipa în care s-a simțit invidiată pentru relația ei cu Alex! „Robert e ofticat de moare, transpiră!”