Soțul lui Emily Burghelea a posta pe rețelele de socializare prima fotografie fără mască! Cum arată Andrei fără obiectul care i-a ascuns identitatea în tot acest timp

Author: Madalina Maftei

Soțul lui Emily Burghelea a posta pe rețelele de socializare prima fotografie fără mască

Sursa: Instagram

După ce a pierdut pariul cu soția sa, Andrei a promis că va publica prima fotografie cu el fără mască. Iubitul lui Emily Burghelea s-a ținut de cuvânt și a postat prima imagine cu el fără mască.

Emily Burghelea și Andrei urmează să devină părinți pentru a doua oară. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” și-a dorit foarte tare ca cel de-al doilea copil să fie băiețel, timp în care soțul ei a mizat pe faptul că va fi fetiță. În final, cei doi au decis să facă un pariu, iar miza a fost că dacă Andrei va pierde pariul trebuie să renunțe la mască și să-și arate adevărata identitate.

Zis și făcut! Soțul lui Emily a postat în urmă cu câteva minute prima poză fără obiectul care l-a făcut cunoscut în tot acest timp.

Cum arată Andrei, soțul lui Emily Burghelea, fără mască

Deși se simte mult mai relaxat în spatele măștii își îi este mult mai ușor să interacționeze cu urmăritorii din social media, ei bine, Andrei a pierdut pariul făcut cu soția sa și astfel a fost nevoit să publice prima fotografie cu el fără masca care l-a consacrat.

Citește și: Emily Burghelea a luat o decizie radicală în privința fiicei ei, care recent a împlinit un an: ”Aștept de vreo trei luni” Vedeta nu a stat de gânduri și le-a împărtășit internauților motivul pentru care Amedea va apărea tot mai rar pe internet

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Deși toată lumea se aștepta la o fotografie recentă, ei bine, acesta a decis să o ia treptat și să posteze o primă poză cu el de când era copil, spunându-le fanilor că vor urma și alte fotografii cu el fără mască din momentele cheie ale vieții lui. 

Marisa Paloma și-a botezat fiica! Primele imagini de la evenimentul micuței Iris Nicole. Iată ce ținută a purtat fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” la marele eveniment

”A venit momentul să mă cunoașteți fără mască și mi-am propus să începem treptat!
Aceasta este prima poză pe care vreau să o împărtășesc cu voi, aveam un an și jumătate și mama încă mă alăpta! 😂
Ai mei spun că am fost un copil cuminte, dormeam toată noaptea, mâncam bine și plângeam puțin!
De azi începem o nouă poveste în care

o să vă arăt toate momentele cheie din viața mea, fără mască, inclusiv de la nuntă și botez, ca să puteți vedea toate emoțiile pe care le-am trăit și nu le-am împărtășit din cauza măștii!
Începem. Începem treptat!”, a scris soțul lui Emily Burghelea în dreptul imaginii cu el.

Citește și: Exclusiv! Visul lui Emily Burghelea de a deveni din nou mamă s-a împlinit: "Da, ne mai dorim încă 3 copii!" Cum a reacționat soțul ei când a aflat vestea cea mare

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies