Foto| Emily Burghelea a devenit mămică pentru a doua oară! Vedeta a născut un băiețel de nota 10: ”Cel mai frumos sentiment din lume”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 20 ian 2023, 21:11

În urmă cu doar câteva minute, Emily Burghelea a adus pe lume cel de-al doilea copil. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a născut un băiețel de nota 10.

Emily Burghelea și soțul ei, Andrei, sunt în culmea fericirii, vineri, 20 ianuarie, s-a născut cel de-al doilea copil al lor. Vedeta a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos, care a primit nota 10 la naștere.

Prima imagine cu băiețelul lui Emily Burghelea

În aceste zile, Emily Burghelea le-a dat palpitații, atât soțului ei, cât și fanilor, căci urma să nască în orice moment.

Toată lumea a stat cu sufletul la gură să afle dacă blondina a devenit mămică pentru a doua oară. Ei bine, minunea s-a produs în această seară, în urmă cu câteva minute, Emily a născut un băiețel de nota 10.

Citește și: Soțul lui Emily Burghelea a posta pe rețelele de socializare prima fotografie fără mască! Cum arată Andrei fără obiectul care i-a ascuns identitatea în tot acest timp

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a postat și prima imagine cu frățiorul Amedeei, la care a adăugat un mesaj înduioșător. Aceasta a dezvăluit că a avut o naștere ușoară și l-a adus pe cel mic pe lume cu zâmbetul pe buze.

Andrei, soțul vedetei, a fost alături de ea în sala de nașteri, iar momentul a fost magic, exact cum a dezvăluit și Emily.

Citește și: Emily Burghelea a dezvăluit tuturor cum arăta la sfârșitul liceului! Ce detaliu a lăsat la vedere frumoasa mămică. Doar soțul și familia știau asta

”Bine ai venit pe lume, sufletul meu! Ai așteptat să ajungă tati ca să o țină de mână pe mami, iar când amândoi am fost acolo să te întâmpinăm, te-ai născut ca un înger, repede și ușor, pe cale naturală și ne-ai uimit pe toți!

Faceți cunoștință cu voinicul nostru de 10! N-aș fi crezut că în pântecele mele se ascundea un bebeluș așa de mare! Vă vine să credeți că are 3700 de grame și cu toate acestea sunt ca nouă? El este minunea mea de

la Dumnezeu…

L-am născut cu zâmbetul pe buze, la fel cum am fost și pe toată perioada travaliului, iar când mi l-au pus doctorii la piept cerul s-a deschis și îngerii au început să cânte pentru noi…

Ce trăim acum este magic!”, a scris Emily în dreptul fotografiei cu fiul ei.

Imagini uluitoare cu Stefana de la
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies