Ella Tina, furioasă după ce a fost jefuită în club. Bruneta face acuzații dure la adresa polițiștilor: "Dă-o Doamne iartă-mă, pe bune, în țara mea?"

Author: Diana Tilă
Actualizat: 23 dec 2023, 07:05

Ella Tina este dezamăgită de modul în care s-a acționat, după ce a fost jefuită într-un club din Capitală.

Ella Tina a fost victima unui jaf, în urmă cu o lună. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a trecut printr-o situație neplăcută, după ce un individ a jefuit-o într-un club din centrul Bucureștiului. Recent, bruneta a făcut câteva declarații cu privirea la modul în care au acționat polițiștii pentru a rezolva cazul.

Citește și: Ghinioanele se țin lanț de Ella Tina. Bruneta a ajuns pe patul de spital. Imaginea cu care și-a îngrijorat fanii: ”Mereu lângă mine”

Ella Tina, furioasă după ce a fost jefuită în club. Bruneta face acuzații dure la adresa polițiștilor

În luna februarie a acestui an, Ella Tina a mers împreună prietenii ei într-un club din Capitală, pentru a se relaxa. Din păcate, în acea noapte, bruneta a fost jefuită. Tânăra a plecat la baie lăsându-și geanta pe una dintre canapelele clubului, iar acela a fost momentul în care hoțul a acționat.

Când s-a întors, bruneta a rămas șocată când a văzut că geanta sa lipsește. 

Din nefericire, chiar dacă acesta a fost imediat la poliție pentru a depune o plângere, nimic nu s-a rezolvat până acum. Fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” a mărturisit că nici până în ziua de astăzi nu a reușit să își recupereze lucrurile.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: ”Știu că am leșinat câteva minute, nu-mi aduc aminte nimic” Ella Tina, dezvăluiri sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Am simțit că ceva s-a rupt în mine”

„Nu s-a mai întâmplat nimic, sunt foarte dezamăgită de ceea ce se întâmplă. Au trecut două luni și nu s-a făcut nimic, păi asta care a furat pleacă unde vrea, mi se pare urât, s-a ajuns la banii care s-au estimat, dar să nu faci nimic? Dă-o Doamne iartă-mă, pe bune, în țara mea? Nu s-a rezolvat nimic,

nici nu i-au întrebat pe băieții de la local, nimic. Măcar din respect, sunt lucruri de valoare. I-am scris eu tipei căreia i-am dat declarații, dar puteau ca a doua zi după ce am fost la poliție să se urce în mașină și să studieze cazul, să vadă despre ce e vorba. Erau camere de filmat, mai erau alte locații, puteau să ia filmări de oriunde ca să-i dea de urmă”, a declarat vedeta, potrivit  Spynews.

Pe lângă acest lucru, Ella Tina a avut parte și de câteva probleme pe care încă nu le-a putut rezolva. Pentru că actele i-au fost furate, vedeta nu poate părăsi România, iar refacerea documentelor necesită foarte mult timp. 

Citește și: Ella Tina, imagini sfâșietoare de la căpătăiul mamei sale. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei, dărâmată de durere

„M-am resemnat, dar sunt dezamăgită cumva, erau lucruri de valoare.

Nu am reușit să-mi fac nici actele momentan, a trebuit să plec și din țară și e o problemă că nu am actele, nu e așa de simplu. Ce să mai recuperez după două luni de zile? Cu siguranță exista posibilitatea să le recuperez, dar dacă nu s-a făcut ceea ce trebuie”, a mai spus Ella.