Ella Tina, imagini sfâșietoare de la căpătăiul mamei sale. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei, dărâmată de durere

Author: Alice Popescu

Ella Tina, mesaj sfasietor dupa moartea mamei sale

Sursa: Captură YouTube

Fosta concurenta de la Puterea Dragostei isi plange parintele pe care l-a iubit si l-a ingrijit ani de-a randul din cauza bolii care a macinat-o putin cate putin.

Ella Tina este devastata de durere după ce mama ei s-a stins din viață.

Frumoasa bruneta a fost mereu la căpătăiul părintelui sau și când a suferit numeroase intervenții chirurgicale și când boala a recdivat, iar acum când a ajuns la capăt de drum, bruneta este efectiv devastata. 

În urma cu luni bune, Ella Tina a povestit pentru emisiunea online "În Oglinda" despre calvarul prin care a trecut mama ei și mai ales cât de greu a fost pentru ea, o fetiță de doar 5

anișori să înțeleagă ce se petrece cu părintele sau pe care îl adora, tatăl fiind extrem de sever. 

Ella Tina, dezvaluiri despre lupta mamei sale cu boala nemiloasa

Am crescut într-o casă modestă, o casă cu de toate. Mama mea este o femeie și a fost o femeie extraordinar pe frumoasă, o femeie cu părul lung, brunetă, cu ochii negri, calzi, dar din păcate fără vedere.

Tata este un om înalt, brunet, cu ochii verzi, un om impunător, cu bunătate, dar extrem de exigent cu familia. (…)

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

La cinci ani era să îmi pierd mama, când a fost depistată cu

5 kilograme de puroi la sân și medicii îi dădeau foarte puține șanse. Ai mei se ascundeau de mine, familia, bunicii, toți se ascundeau de mine și nu înțelegeam de ce. Am început să îl urmăresc pe tata, l-am urmărit vreo 10 kilometri să văd unde se duce. M-a zărit la un moment dat și m-a luat cu el. Nu înțelegeam gravitatea situației, dar simțeam că este ceva rău. Eram un copil. Ulterior, la câteva luni distanță, s-a transferat la sânul celălalt și atunci am înțeles că este extrem de grav. S-a dus la spital, a fost operată și doar atunci țin minte că medicul i-a spus tatălui meu că doar Dumnezeu a salvat-o.

Mama, nevăzând, unde mă vedea țipând, acolo se ducea. Și mai primea și ea câte o vargă, câte o nuia, câte o palmă din greșeală, pentru că încerca să-și acopere puiul cu brațele ei.

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 15 iulie 2021 – A doua parte - VIDEO. Maria, declarație uluitoare:

Ella Tina, mesaj sfasietor dupa moartea mamei sale

Acum, la o zi dupa ce a anuntat trecerea in nefiinta a mamei sale, Ella Tina a publicat pe conturile de socializare un filmulet de la priveghiul parintelui sau unde zeci de coroane au fost aduse la capataiul celei care i-a dat viata:" Drum liniștit mama, te iubesc și te voi iubi veșnic, mama mea dragă! Unicul om care m-a iubit veșnic!”, a scris Ella Tina. 

 

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.