Ella si Jador au din nou o relatie? Informatii bomba: "Se iubesc"

,

Povestea dintre Ella si Jador este fara sfarsit. Potrivit unor surse din apropierea celor doi, Ella si Jador se iubesc.


In articol:

"Vechea poveste: Jador si Ella, care se iubesc si care nu-si arata.

Stim ca Ella il iubeste pe Jador si stim ca si Jador o iubeste pe Ella.

De ce nu sunteti impreuna, de ce faceti ambitii din astea? Sunt despartiti de o saptamana si ceva, o sa se impace", a fost dezvaluirea facuta intr-un vlog despre cei doi.

Dovada că între Jador și Ella există o legătură puternică

Jador și Ella nu formează un cuplu, însă între cei doi a existat mereu o conexiune. Acum, Ella s-a dat de gol și a oferit dovada că între ea și Jador există o legătură puternică.

Jador și Ella s-au cunoscut în emisiunea" Puterea Dragostei" și chiar dacă cei doi nu au reușit să pună bazele unei relații serioase, oamenii au observat că între ei există o chimie.

Ella urmează să se întoarcă în casa" Puterea Dragostei", momentan aflându-se în Turcia, iar într-un vlog pe care l-a făcut, frumoasa brunetă a făcut public un detaliu care a scos la iveală legătura care există între ea și Jador.

Dovada că între Jador și Ella există o legătură puternică

Ella a acceptat provocarea de a le dezvălui prietenilor virtuali ce se ascunde în geanta ei. Pe lângă acte, cosmetice și parfumuri, Ella le-a arătat tuturor care este obiectul pe care îl poartă tot timpul cu ea.

Nu este un talisman norocos, ci este o bijuterie pe care Ella a confirmat că a primit-o de la o persoană foarte specială.

Mai exact, este vorba despre un lănțișor cu un pandantiv format din două cătușe. Deși nu a confirmat că bijuteria este de la Jador, prietenii virtuali au făcut imediat legătura, același lănțișor fiind purtat și de Jador în videoclipul melodiei "Dau moda".

Nu se știe dacă Ella și Jador au hotărât să își ofere o șansă și să formeze un cuplu, mai ales că Ella a decis să se întoarcă în emisiunea "Puterea Dragostei", dar este clar că între cei doi există o conexiune. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Se va mai întoarce sau nu Raluca Munte la "Puterea Dragostei"?

Explicația numărului scăzut de cazuri: Au fost făcute mai puține teste, la jumătate față de raportul precedent

Laurențiu Reghecamf surprins în vacanță cu adevărata amantă. Nu este Florentina Raiciu. Anamaria Prodan, reacție neașteptată

Livian, criza de gelozie dupa ce Bianca s-a apropiat de Andy! Care ar fi scopul ei

Ce face Jador în timpul pandemiei de coronavirus?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies