Dovada că între Jador și Ella există o legătură puternică. Detaliul pe care prietenii virtuali l-au observat imediat

Jador și Ella nu formează un cuplu, însă între cei doi a existat mereu o conexiune. Acum, Ella s-a dat de gol și a oferit dovada că între ea și Jador există o legătură puternică.


In articol:

Jador și Ella s-au cunoscut în emisiunea "Puterea Dragostei" și chiar dacă cei doi nu au reușit să pună bazele unei relații serioase, oamenii au observat că între ei există o chimie.

Citeste si: Livian și Bianca s-au despărțit definitiv? Motivul pentru care s-au blocat pe rețelele de socializare

Ella urmează să se întoarcă în casa "Puterea Dragostei", momentan aflându-se în Turcia, iar într-un vlog pe care l-a făcut, frumoasa brunetă a făcut public un detaliu care a scos la iveală legătura care există între ea și Jador.

Dovada că între Jador și Ella există o legătură puternică

Ella a acceptat provocarea de a le dezvălui prietenilor virtuali ce se ascunde în geanta ei. Pe lângă acte, cosmetice și parfumuri, Ella le-a arătat tuturor care este obiectul pe care îl poartă tot timpul cu ea.

Citeste si: Cum arată sora Ralucăi Munte? Cât de bine semănă cele două!

Nu este un talisman norocos, ci este o bijuterie pe care Ella a confirmat că a primit-o de la o persoană foarte specială. Mai exact, este vorba despre un lănțișor cu un pandantiv format din două cătușe. Deși nu a confirmat că bijuteria este de la Jador, prietenii virtuali au făcut imediat legătura, același lănțișor fiind purtat și de Jador în videoclipul melodiei "Dau moda".

Nu se știe dacă Ella și Jador au hotărât să își ofere o șansă și să formeze un cuplu, mai ales că Ella a decis să se întoarcă în emisiunea "Puterea Dragostei", dar este clar că între cei doi există o conexiune. 

Citeste si: Imagini incredibile cu Bianca de la „Puterea Dragostei”. Vezi cum arăta concurenta cu ani în urmă

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate