Ella de la "Puterea Dragostei", mesaj dur: "Poți să mori în fața mea, dar..."

,

Ella de la "Puterea Dragostei", mesaj dur. Concurenta nu se mai ascunde, iar acum a dezvăluit ce se întâmplă cu adevărat în sufletul ei.


In articol:

Ella de la "Puterea Dragostei", mesaj dur. Ultimele luni nu au fost dintre cele mai bune pentru Ella, iar concurenta de la "Puterea Dragostei" a recunoscut public acest lucru, chiar în emisiune.

Acum, Ella a postat un mesaj dur pe contul personal de instagram.

Ella de la "Puterea Dragostei", mesaj dur: "Poți să mori în fața mea, dar..."

Ella nu traversează o perioadă tocmai bună. Pe lângă faptul că participarea la "Puterea Dragostei" i-a adus numai probleme în ultimul timp, aceasta fiind implicată în tot felul de conflicte și fiind pusă la zid de nenumărate ori, concurenta s-a confruntat și cu probleme în familie. Astfel, nu de puține ori s-a întâmplat ca Ella să își deschidă sufletul în fața prietenilor de pe instagram, având în vedere că are o mulțime de susținători pe contul de socializare.

Citeste si: Ella nu se mai ascunde: "Astăzi știu că sunt iubită" Ce mesaj a postat pe instagram?

Ella de la "Puterea Dragostei" a postat acum un mesaj prin care a dezvăluit care este cea mai mare slăbiciune a ei, dar și care este punctul forte, iar totul are legătură cu sentimentele pe care le investește într-o relație.

"Slăbiciunea mea? Îmi pasă prea mult și prea repede. Punctul meu forte? Odată ce a încetat să îmi pese, poți să mori în fața mea, dar nu voi chema ambulanța.", este postarea Ellei.

Nu știm cui i se adresează acest mesaj, însă având în vedere că și-a propus să uite de Jador, bărbatul cu care și-a dorit o relație, posibilitatea ca acest text să fie scris pentru el este foarte mare.

Citeste si: Vrea Ella sa i-l fure pe Livian Biancai? Se ascut cutitele intre cele doua prietene de la "Puterea dragostei"

Ce face Ella în casa "Puterea Dragostei"? Marius a aruncat bomba: "Ai venit în baia băieților și..."

Ce face Ella în casa" Puterea Dragostei"? Conflictul dintre Ella și Marius pare să nu se mai termine, iar concurentul a făcut acuzații grave.

Ce face Ella în casa" Puterea Dragostei "?Între Marius și Ella a izbucnit un conflict puternic, iar cei doi au ajuns să își spună cuvinte grele. Ella l-a jignit pe concurentul de la" Puterea Dragostei", dar nici acesta nu s-a lăsat mai prejos și a făcut dezvăluiri picante despre Ella.

Marius a criticat-o dur pe Ella, reproșându-i că nu face altceva decât să se apropie de toți băieții din casă, fără să țină cont dacă aceștia sunt sau nu într-o relație. Astfel, Ella reușește să provoace certuri aprinse în cupluri, lucru pe care l-au observat mai multe persoane din casa "Puterea Dragostei".

Deranjat de faptul că Ella l-a jignit spunându-i că este fătălău, Marius nu s-a mai putut abține și a dezvăluit ce face Ella în casa "Puterea Dragostei".

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, imagini halucinante cu unul dintre concurenți! L-a pipăit de față cu toată lumea

 

Citește-ne pe

Citește și:

Două turiste, ameninţate de un angajat al unui restaurant din Mykonos, după un prânz de 600 de euro

Livian a intrat in camera peste Ramona si peste Daiana in timp ce dormeau! Ce le-a facut concurentul

Surse | Se rupe USR: Mai mulți europarlamentari și parlamentari și-au anunțat demisia

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Bogdan Mocanu a recunoscut: "Am ajuns la femeia vieții mele!" Despre cine este vorba?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies