Ella a suferit un accident! E incredibil cum s-a petrecut totul!

,
Ella de la Puterea dragostei
Ella plânge la Puterea dragostei

Ella de la Puterea dragostei a suferit un accident straniu, după ce a primit o veste excelentă.


In articol:

Ella a povestit ea însăși despre ce a fost vorba.

„Acum o săptămână am primit un mail de la Miss Europe Continental. Mi-au spus că dintre toate fetele, nu știu ce piață au studiat, m-au ales să reprezint România.

M-am bucurat atât de tare, am mers la Manu (n.r.-

Manuela, fostă concurentă Puterea drgostei), în living, să-i spun. Am sărit în sus de bucurie și am căzut, sunt toată vânătă.

Mă miram și nu-mi venea să cred. Eu înaltă nu sunt. Mi se părea ceva fake. Apoi PR-ul cu care lucrez s-a interesat, mi-au trimis și de pe pagina oficială. Mi-au zis că este o onoare pentru ei să fiu concurentă. Chiar mă miram, din atât de multe fete, cum m-am ales tocmai pe mine?", a declarat Ella la Totul despre Puterea dragostei by Cornelia Ionescu.

Ella și Jador
Ella și Jador

Ella și Jador, într-o relație toxică

Povestea Ellei și a lui Jador a ținut capul de afiș în sezonul 2 de la Puterea dragostei. Jador a recunoscut, la un moment dat, că a avut o relație cu Ella, dar a spus că a fost una toxică.

"Am avut suspiciuni unul fata de celalalt, o relatie sufocanta, care nu te facea fericit si noi, oamenii, meritam sa fim fericiti.

Au fost niste momente frumoase petrecute, dar si nefrumoase", declara Jador la Puterea dragostei, intrat prin telefon.

Ella a tot vorbit de Jador în sezonul 2, spunând că l-a iubit foarte mult și că încă îl iubește. Ea nu s-a apropiat de niciun alt băiat în casă, cu toate că au fost pretendenți, inclusiv Cătălin Nițoiu.

Ella a fost în timpul sezonului 2 de la Puterea dragostei de mai multe ori declarată favorita săptămânii.

Ella era cotată printre favorite și la câștigarea sezonului, însă premiul destinat celei mai îndrăgite concurente de la Puterea dragostei sezonul 2 a ajuns tot la Bianca Comănici, la fel ca în sezonul 1.

La băieți premiul cel mare, de 10.000 de euro în sezonul 2, a ajuns la Livian Nelson Pop, fostul iubit al Biancăi Comănici și fiul cunoscutului Nelson Mondialu.

Ella acuza, după Marea Finală a sezonului 2, faptul că Bianca Comănici și Livian Nelson Pop ar fi cumpărat voturi, acuzații neprobate și interpretate doar ca o frustrare a Ellei, care, cel mai probabil, se aștepta să

câștige ea.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Andreea Pirui și Marius s-au despărțit definitiv! "Am decis să..."

Instanța a decis: Polițistul nu te mai poate amenda dacă ai uitat acasă asigurarea RCA

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Bianca și Livian, amor în Istanbul? Dezvăluiri incendiare

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 26 octombrie – Prima parte- VIDEO. Cristina Mihaela, anunț la început de săptămână: "Cu siguranță, astăzi, cineva va...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies