Elis Armeanca, dezvăluiri emoționante la „Fiță cu Adiță”. Artistul recunoaște cum l-a marcat moartea mamei lui: „A fost un șoc”

Author: Lavinia Medrea

Elis Armeanca, dezvăluiri emoționante la „Fiță cu Adiță”. Artistul recunoaște cum l-a marcat moartea mamei lui: „A fost un șoc”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Elis Armeanca, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele de la noi din țară, dar și printre cei mai apreciați, și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai mare pierdere din viața lui cu Adiță Voicu.

Elis Armeanca, prietenul de-o viață al lui Adiță Voicu, a fost invitat în ultimul episod al emisiunii „Fiță cu Adiță”, difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, și a vorbit despre cea mai mare pierdere omenească pe care o poate suferi un om: moartea mamei.

Elis Armeanca, despre moartea mamei lui

Deși nu i-a fost deloc ușor să vorbească, Elis Armeanca s-a deschis în fața bunului său prieten, Adiță, și a vorbit despre cum s-a obișnuit cu gândul că mama lui nu mai este și că va trebui să trăiască, de acum încolo, fără ea.

„Păi, foarte greu, pentru că mama era omul lui Dumnezeu, un om care nu mințea, un om care nu te trăda, un om care nu îți făcea rău, din toate punctele de vedere era mamă! Am emoții când vorbesc despre ea, era pentru mine o persoană extraordinară.

M-a învățat foarte multe chestii, era o persoană pe care o ascultam, aveam ce învăța de la ea”
, a mărturisit Elis Armeanca.

Citeste si: Viorel Lis a fost la Maria Câmpina pentru a fi împreună cu Oana Lis! Dezvăluirile Mariei Câmpina îl lasă cu gura căscată pe Adiță: „M-a luat și m-a dus cu mașina acasă”

Elis Armeanca a menționat, de asemenea, că deși moartea mamei lui a fost un șoc, a reușit singur să înțeleagă că asta a fost voia Domnului și că viața ne ia pe toți, mai devreme sau mai târziu.

„Da, a fost un șoc. A fost un șoc, dar am început să înțeleg singur că asta e viața, că trebuie să mergem mai departe. N-avem ce să facem, așa a vrut Dumnezeu”, a mai menționat artistul. 

Cum a trecut Elis Armeanca peste fricile din viața lui

Elis Armeanca și Adiță au avut o discuție interesantă legată de frici.

În comparație cu Adiță, a cărui frică principală este să nu i se întâmple ceva rău băiatului său, Elis Armeanca a declarat că nu mai are frici, pentru că a învățat cum să le depășească și cum să se descotorosească de ele cu ajutorul optimismului. 

Fiul unui renumit artist autohton, prins drogat la volan! Iata precizarile facute de Politia Rutiera!

Citeste si: Maria Câmpina a avertizat-o pe Elena Ceaușescu despre faptul că va muri, dar soția fostului președinte n-a vrut să asculte! Dezvăluiri exclusive la „Fiță cu Adiță”

„Sincer să fiu, aveam frici înainte, dar mi le-am autodepășit, au mai trecut unele chestii, și mai grele și mai ușoare, și m-am călit.(...) Am înțeles că dacă nu ești optimist în viață parcă atragi chestia aia (n.r.: răul), trebuie să fii pozitiv, să n-ai frici, să-ți învingi orice emoție”, a punctat Elis Armeanca.

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies